BalkansPress

Dobro došli!

Nova izjava ponovo bruji internetom...

Posle čuvenog leka za grip koji je preporučio, pozvan je da gostuje u emisiji iz koje, zamalo, da izađe još jedna potpuno drugačija izjava.

 

"Šta mi se najviše sviđa kod muslimanske vere, kod naše vere? Vidi, ja sam musliman. Najviše mi se sviđe vežbe, klanje", rekao je gostujući na "Face TV" Seljmani Teljat Toni. Ovaj penzioner iz Hrvatske postao je popularan kada je objasnio lek protiv gripa rečima: "Pa, vežbaj, pi**a ti materina", a sada nova izjava postaje hit:

Međutim, koliko god ova rečnica zvučala šokantnije od one po kojoj je postao poznat, ipak se radi o lapsusu koji je bez objašnjenja objavio korisnik Jutjuba.

 

Toni je prethodno podelio svoje viđenje: da smo svi mi isti, ljudi, bez obzira na veru. Zatim je kao musliman objasnio kako to izgleda iz njegovog ugla i ovo je izjava koja je isečena (počinje posle 36. minuta):

-Šta mi se najviše sviđa kod muslimanske vere, kod naše vere? Vidi, ja sam musliman. Najviše mi se sviđa vežbe, klanje - kaže Toni i u nastavku rečenice izgovara "klanja se".

Voditelj ga je odmah ispravio: "Klanjanje."

Toni je nastavio dalje da objašnjava:

- Jer tu se ti dižeš rano u 5,6 sati, dovde ruke, umiješ se, opereš i onda klekneš, vežbaš, dižeš se gore-dole...

Scroll to top