BalkansPress

Dobro došli!

Godinama je sama gradila svoj put uspeha, prošla je mnoge prepreke i tragične životne situacije, a danas se Opra Vinfri smatra za jednu od najuticajnijih žena na svetu, piše Lovesensa.

PROČITAJTE: Ja sam mu 23. ŽENA, ispunjavam BRAČNE OBAVEZE I PRELEPO MI JE: Bosanska pevačica napustila scenu da bi se udala za ŠEIKA!

Opra Vinfri slavu je stekla kao voditeljka emisije Šou Opre Vinfri, ali ona je i producentkinja, glumica, ali i vrhunski motivacioni govornik koji zna kako da svoje životne lekcije podeli sa drugima i otkrije tajne za ostvarenje uspeha i srećnog života.

 

U jednom javnom obraćanju, Opra je istakla da je za čin uspeha potrebno otkriti i razumeti sebe. Odnosno, da osvestimo svoje talente, sposobnosti kojima raspoložemo i shvatimo u čemu smo najbolji.

Prema njenim rečima, postoje 3 navažnija koraka do uspeha:

1. Korak: Budite uvek svesni zašto nešto radite. Radite samo stvari u kojima pronalazite dubok smisao.

2. Korak: Pronađite u sebi svoje autentične talente i način na koji treba da ih iskoristite. Oni su darovi Univerzuma i smisleno ih upotrebite u aktivnostima koje vas približavaju uspehu.

3. Korak: Postanite sami sebi prioritet. Ako sebe uvek stavljate na poslednje mesto, nikada nećete u potpunosti ostvarite svoje namere. Divno je što brinete o drugima, ali počnite više da brinete o sebi. Negovanjem svoje duše, tela i mudrosti, stičete samopouzdanje i spremni ste da rizikujete i borite se u novim životnim bitkama.

(BalkansPress / Izvor: Lovesensa)

Scroll to top