BalkansPress

Dobro došli!

Popularna "Marina" iz "Anđela" iznenadila je svojim stavom...

Ispovest mlade i perspektivne glumice Milene Radulović o tome da ju je još kao sedamnaestogodišnjakinju silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić, potresla je i potresa javnost.

I dok se broj žrtava povećava, a prema nekim saznanjima za sada ih je više od 30, neke osobe sa javne scene su, iz samo sebi poznatih razloga, dale podršku osobi koja je seksualno eksploatisala devojke decenijama.

Ovog puta Milena Pavlović iznala je niz izjava koje se nisu dopale javnosti, a u kojima govori da neko mora da stane na stranu Mike Aleksića. 

- Ja ne bih svu ljagu bacila na Miku Aleksića. Ja, kad bih mogla, ja bih sad stala u njegovu odbranu. Eto. Zato što neko treba da stane u odbranu. Razumete? - rekla je Milena, i time iznenadila javnost. 

 

Svakog dana se pojavi neka nova ispovest, sve više žrtvi je odlučilo da progovori, međutim, ono što zabrinjava je podrška pojedinaca ovakvim svirepim zločinima.

Podsetimo, mlade glumice Milena Radulović (25) i Iva Ilinčić (24) prve su se odvažile i prijavile za silovanje i seksualno uznemiravanje uticajnog Miroslava Miku Aleksića, kroz čiju školu glume je tokom 35 godina rada prošlo više od 3.000 dečaka i devojčica.

Scroll to top