BalkansPress

Dobro došli!

Luka Tapušković, mladi protivnik Milovog režima i junak "bitke na Zlatici" se oglasio na svom Fejsbuk profilu povodom sramne ostavke koju je premijer Zdravko Krivokapić uručio ministru Vladimiru Leposaviću.

Leposavić je prokazan od strane režima u Crnoj Gori zato što je rekao da je spreman da prizna da je u Srebrenici učinjen genocid kada se to i nedvosmisleno utvrdi, na šta je Krivokapić rekao da je "nedopustivo da ministar pravde iznosi svoje stavove".

Poruku Luke Tapuškovića prenosimo u celosti:

– Dan bješe 23. avgust. Moj 23. rođendan. Bili smo zajedno, dobri moj profesore, u selu Korita, u Kučima, i tu si mi, profesore, poklonio bocu vina, i majicu “ZA BUDUĆNOST CRNE GORE”. Hvala ti na tome.

 

Nakon toga je uslijedila jedna od najvećih predizbornih “auto litija”. Ja kao Rovčanin… Đe ću drugo bez sa Kučima. Policija nas je blokirala, na Bioču, i držala tu 3-4 sata. Tada je nastala ova slika, kultna slika. Budući premijer, pruža otpor. “Tucite mene prvog, nemojte đecu” reče on. Ja iza njega. Čuvam mu leđa, spreman na sve! Podgorica kreće, 20 000 ljudi, da “oslobodi” braću Kuče… Svi složno, iza njega.

Дан бјеше 23. август. Мој 23. рођендан. Били смо заједно, добри мој професоре, у селу Корита, у Кучима, и ту си ми,...

Posted by Лука Тапушковић on Понедељак, 05. април 2021.

A danas…

– Đe nestade, profesore? Đe nestade ova tvoja uzavrela krv da pružiš otpor nepravdi? Zašto se prodaješ? Zašto nećeš da sjedneš i da makar pričaš sa nama, koji smo te doveli do fotelje prvog čovjeka države? Zašto se miriš sa Lopovom? Zašto sklanjaš najstručnijeg čovjeka koji je pored tebe?

– Šta ti znači, moj dobri i pošteni profesore, Sveti Mitropolit Amfilohije? Šta je tebi značila njegova riječ? Šta znači “BLAGO MENI”, te njegove riječi, koje je Blaženopočivši izgovorio nakon NAŠE pobjede 30og avgusta????

Dobri moj, i pošteni profesore… Dušo prodana – napisao je Luka na svom Fejsbuk profilu.

Scroll to top