Tetoviranog mozga na kojem piše „Coca-cola“, Armani, Guči lutaju bivši Srbi nesrećni što nemaju dovoljno novca da kupe sve, sve, sve…

Tajkunskoj internacionali koja je opasnija pedeset puta od proleterske je bitno da Srbi prestanu da budu Srbi, da prestanu da budu građani, da postanu potrošači.

Srebrenica (koju su odradili pre svih francuski agenti na terenu) stvorili su povoljnu priliku za nacifikaciju Srpske i Srbije. Bitno je bilo da se Srbi proglase nacistima.

Veliki Majstor je već znao kako će dalje.

Kao sa Nemačkom.

Uništi poništiti popljuvati sve nacionalne vrednosti.

Prvo porodicu. Gej paradama, istopolinim brakovima, stvaranjem provalije između roditelja i dece.

 

Deca žive izvan kolektinih sećanja, izvan tradicije i prva rečenica koju nauče posle mama i tata je „Kupi mi nešto“. Obično neka govna koja utiču loše po zdravlje. Prepuštena su na milost i nemilost TV-a punim crtaća i agresivnosti, kopjuterskim igricama umesto prave igre.

Tajna rata koji je razorio Jugoslaviju može se naći u samo jednoj rečenici koju je pred rat objavio engleski „Ekonomist“ „JUGOSLAVIJA JE JEDINO NETAKNUTO TRŽIŠTE U EVROPI“.

Drugo razoriti naciju i sve što je nacionalno proglasiti nacističkim. Počevši od „genocidnog Njegoša“ do epskih pesama na kojim bi i Homer pozavideo.

Kao i Njemačkoj nacionalizam je ostavljen fudbalskim stadionima. Očistiti vojsku, policiju, žandarmeriju od onih koji su makar dan proveli na ratištu.

Uništiti SANU, Udruženje književnika, i sva nacionalna udruženja.

Razoriti veru uz pomoć afera i novca.

Kad stanovnici prestanu da budu građani postaju potrošači a to je jedino što zanima lihvarsku internacionalu i njene najvernije saradnike tajkune. Tajkune koji su najveći neprijatelji kako Srbije tako i Rusije. U Rusiji ih zovu šesta kolona.

Potrošači su najveća stoka koja kao na solilo ide u šoping molove i luta izbezumljena između robe ne primećujući da su i sami postali roba.

Davno je zapisano: “U državi u kojoj je sve na prodaju mora doći na prodaju i – država. Tamo gde je sve roba, mora i država završiti kao – roba. I rob.“

 

(Izvor: Pravda.rs | Piše: Nebojša Jevrić)

Scroll to top