BalkansPress

Dobro došli!

Američka spoljna politika, koja se zasniva na prevari, zaslužna je za rasparčavanje Jugoslavije i Srbije krajem 20. veka.

Ta prevara se nastavila i u 21. veku, kada su uništeni Avganistan, Irak, Somalija i Libija. Iran i Sirija su jedva izvukli živu glavu zahvaljujući Rusiji. Vašington je takođe odgovoran za trenutno uništenje Jemena i Palestine.

Vašington je takođe delovao vojno i u Pakistanu bez proglašavanja rata, ubijajući žene, decu i starije pod izgovorom „borbe protiv terorizma“. Vašingtonovi ratni zločini su gori od svih ratnih zločina u istoriji čovečanstva.

Srećom, Rusija i Kina su sada oformili strateški savez koji je previše jak čak i za Vašington. Oni će sprečiti da Vašington napadne države koje su im važne, a kako vreme bude prolazilo, sve više država će shvatiti kakvo zlo dolazi sa Zapada i zatražiti zaštitu od Rusije i Kine.

Amerika se i ekonomski raspada, a glavni razlog jeste premeštanje proizvodnje i poslova u države sa jeftinom radnom snagom poput Kine i Indije. Srednje klase u Americi gotovo da više i nema.

 

 

Neverovatno je samo kolika korupcija vlada u finansijskom sektoru Amerike, uključujući i Riznicu SAD i Federalne rezerve.

Danas u Americi ne postoji slobodno finansijsko tržište. Sva tržišta bivaju izmanipulisana od strane Federalnih rezervi i Riznice. Regulatorne agencije se prave da ništa ne primećuju jer su privatni interesi mnogo moćniji od zakona.

Čak su i vladine statističke agencije korumpirane. One nameštaju brojke tako da se čini da je mala inflacija, kao i da je mala nezaposlenost. U stvari, nezaposlenost u Americi ide i do 25%, ali statistika ne računa one ljude koji su odustali od traženja posla.

Federalne rezerve su uspele da stvore iluziju ekonomskog oporavka od 2009. godine, štampajući trilione dolara.

Jako mali broj ljudi je svestan da nije bilo ekonomskog oporavka u Americi od poslednje recesije i da je novi finansijski kolaps sve bliži.

Američki potrošači su iscrpljeni ogromnim dugovima i nedostatkom prihoda. Čitava ekonomska politika Amerike se zasniva na očuvanje nekoliko njujorških banaka, a ne na očuvanju američke ekonomije.

ngfjhnfggf

Nepoznato je da li američka ekonomija može da se oživi. Za tako nešto bi bilo potrebno reformisati čitav finansijski sistem i opozvati sve poslove u stranim državama.

Takođe bi morala da se napravi revolucija u poreskoj politici koja bi sprečila da finansijski sektor uzima ekonomski višak i da ga kapitalizuje u obliku dužničkih obveznica od kojih finansijski sektor prima kamatu.

Korumpirana vlada SAD nikada neće dozvoliti da se uvede politika koja će umanjiti prihode Vol Strita. Danas kapitalisti u SAD zarađuju novac tako što prodaju američku ekonomiju i ljude koji zavise od nje.

U „slobodnoj i demokratskoj“ Americi, vlada i ekonomija uopšte ne deluju u interesu američkog naroda, a to prikrivaju propagandom.

Kada Amerika padne, pašće i njeni vazali u Evropi, Kanadi, Australiji i Japanu. Osim u slučaju da Vašington uništi svet nuklearnim oružjem, doći će do svetskih reformi i Zapad će postati potpuno beznačajan deo sveta.

(Sputnik)

Scroll to top