Ti si bitna. Ako ti niko to nije rekao danas, mi ti to sada govorimo - Ti si bitna!

Tvoja mišljenja su bitna.Bitan je način na koji vidiš svet, bitne su i reči koje držiš za sebe jer se previše plašiš šta će drugi ljudi da misle. Tvoj je glas bitan.

Tvoja su osećanja bitna. Nisu preterana ili presnažna ili previše iritantna. Nisu nerealna, luda ili naivna. Oni su ti. Oni su tvoje dubine i emocije i ona su bitna.

PROČITAJTE: UTICAJ AVGUSTOVSKIH PLANETA: 4 horoskopska znaka će biti najviše POGOĐENA i neka očekuju lep PERIOD

Tvoje su misli bitne. Bitni su glasovi u tvojoj glavi. Male lude stvari koje ti prolaze glavom pre spavanja.Bitne su stvari o kojima u tajnosti razmišljaš jer ti je previše neprijatno da ih ikome kažeš. Tvoj um je bitan.

Tvoje srce je bitno. Bitno je ono oko čega si strastvena. Sve ono što te pokreće je bitno, bez obzira šta društvo o tome misli ili tvoji roditelji ili prijatelji. Tvoja strast je tvoj poziv i tvoj je poziv bitan bez obzira o čemu se radi.

 

Tvoji su snovi bitni. Oni nisu nemogući, nisu detinjasti, nisu neambiciozni i nisu za svakog. Tvoja vizija je bitna. Bitan je način na koji želiš da živiš. Čak i da su tvoji snovi ludi, tvoja je ludost bitna.

Tvoj put je bitan. Kreni putem kojim želiš, vozi automobil koji si izabrala, vozi na način u kojem uživaš i slobodno izbaci sve nepoželjne putnike. Tvoj put je bitan, tvoj je smer bitan. 

Tvoji su problemi bitni. Prepreke s kojima se suočavaš izgrađuju tvoju snagu. Sve isplakane suze će isprati sve negativnosti. Tvoje su suze bitne, čak je i tvoja tama bitna.

PROČITAJTE: ŽENA KOJA IZGLEDA KAO K*RVA, TO I JESTE: Snežana Dakić objavom o prostitutkama napravila POMETNJU

Tvoja je sreća bitna. Bitni su detalji koje otkrivaš u radosti. Jednostavne stvari zbog kojih se smešiš. Bitni su trenuci koji ti oduzimaju dah. Trebalo bi da ih tražiš, trebalo bi da ih pronađeš. Tvoj osmeh je bitan.

Tvoje postojanje je bitno. Ono nije slučajno, ovde si jer imaš svoju priču i ovde si jer ćeš ostaviti trag. Ti si bitna. Uvek si bila i uvek ćeš biti. Možda si to zaboravila jer si okružena ljudima zbog kojih se osećaš kao da nisi, ali ti si dovoljna i ti si važna i sve dok to znaš, ništa drugo nije bitno.

Scroll to top