Američka Srpkinja ili srpska Amerikanka, Danijel Pejdž, pričala je tokom Olimpijskih igara sa novinarima iz domovine i samo u superlativima pričala o Srbiji, Srbima, našoj reprezentaciji.

PROČITAJTE: REPORTERI NA TAJNOJ NOVOGODIŠNJOJ ŽURCI: Za 50 evra možete imati se*s s kim god poželite!

Moje iskustvo sa ljudima iz Srbije je samo pozitivno. Najviše me je impresioniralo što su ekstremno prijateljski nastrojeni i veoma velikodušni.

Svi!

 

Skinuli bi košulju s leđa i dali bi ti je ako im je tražiš. Uvek te nude nečim, piće, hranom… Izuzetno su prijatni prema meni. Mislim da u početku nisu baš svi mislili da je super što sam tu, ali sada je sve fenomenalno – ispričala je Danijel Pejdž.

Amerikanka sa srpskim pasošem kaže da su joj Srbija i Marina Maljković pružile priliku da ostvari životni san.

– Kada me je Marina kontaktirala prvi put, da uzmem pasoš Srbije, predstavila mi je najbolji mogući scenario. Bile su male šanse, ali smo prvo osvojile Evropsko prvenstvo, a onda došle i do polufinala Olimpijskih igara. Kada sam bila mala, gledala sam Igre u Atlanti.

Postao mi je san da učestvujem na takvom događaju, ali sam u jednom trenutku shvatila da se to neće desiti. Onda mi je Srbija ponudila životnu priliku – zaključila je Danijel Pejdž.

Scroll to top