Poslednja kolumna o braći Crnogorcima je prošla iznenađujuće dobro. Nisu me gađali ustajalim i gnjecavim povrćem sa Kalenića, a skoro svaki dan sam prolazila Njegoševom, i ono što mi je još draže od toga što sam izbegla patlidžan, jeste da sam dobila mnogo tapšanja i puno palčeva gore baš od njih. Oni su bre ljudine, znaju od srca da se nasmeju na svoj račun, a ne kao ovi naši kikirezi koji ne prihvataju šalu ni prvog aprila.

Nego, kako ova kolumna, opet nekim čudom, ne bi prerasla u još jednu kolumnu o njima preći ću odmah na današnju temu: “Muškarci i njihove profi(lne) slike”. Zavalite se u fotelju, servirajte sebi jedan burbon, pivo ili “persen”, šta vam volja i uživajte u narednim redovima.

P.S. Momci nema potrebe da budete žučljivi ovo je smo još jedan štos, tresnuo me bič inspiracije, ništa lično. Sledeća će biti o ženama. Obećavam.

1. MORE DO PASA

Uvek sam u nedoumici da li je na ovakvim slikama akcenat na lokaciji, iako se destinacija ne vidi jer je horizont svugde isti, ili je akcenat ipak na ful urađenom nauljenom torzu. I dok se macan fino diči svojim bicepsima (najčešće išaranim realističnim slikama portreta dragih osoba), i izdepiliranim ultraizdefinisanim pločicama na stomaku, noge je ipak umočio u more da se ne vidi da ovog leta nije imao vremena za leg day u teretani.

#GradjenKaoKornet

 

2. SELFI

Od ženskog selfija, koji je konačno čak i Kardašijanka batalila, i protiv kojih mi se diže dijafragma i buni zdrav razum, jedino mi teže pada muški selfi. E, za to bih već uvela novčanu kaznu. A dajte ljudi, ko će da cepa drva ako svi držite selfi stik umesto sekire?

#BićeHladnoOveZime
#SvaSrecaImamoCentralnoGrejanje

3. MIRROR SELFI

Ogledalce, ogledalce moje, kaži mi, najlepši ko je?
Da li sad shvatate koliko je glupo da slikate svoj odraz u ogledalu i postujete na društvenim mrežama? Glupo je. Negde sam pročitala da je dokazano da je muški mozak oko 11–12 odsto veći od ženskog, mada kad vidim njihove slike iz lifta sa toplomerkom ispod miške i ključem od kola u ruci (znak okrenut kao objektivu), zaista mi je upitna ta nauka koja se bavila ovim proučavanjem.

#UginiTihoSKljucemURuci

4. TEMATSKE SLIKE

Ovo su one slike na kojima ćete prvo videti nešto grandiozno, skupo, prepoznatljivo, upečatljivo, a katkad i tuđe. Najčešće su to slike automobila kao statusnog simbola, dok je vlasnik ili statista sopstvenih kompleksa veličine čiode, pa tako prema profilnoj slici ne prepoznajete odmah ko je u pitanju, ali zasigurno znate koji auto vozi. 

#StoVeciAutoToManjiVlasnik

 

5. PROFI SLIKE

Zamisli kao muško si, sediš sa ortacima na gajbi, gledate Ligu šampiona, piješ “koronu”, grickaš semenke, psuješ, pljuješ, motaš duvan i onda deset minuta pre kraja utakmice odeš da uradiš profi slike za fejs. A sad još zamisli da mnogi frajeri to uopšte ne moraju da zamišljaju “been there done that” - njihova parola.

#SvirajKrajPreVremena
#IdemSamoTetkiDaOdnesemLek

6. SLIKE IZ POSTELJE

Opet taj selfi, ali sada je iz lifta ušao u predsoblje, fotkao stajling u maminom ogledalu, postovao u prajm tajmu ( između 14 i 15 časova ili 20 i 22), a zatim legao u krevet ne bi li obradovao insta auditorijum jednom večernjom slikom za laku noć. Slici  se, doduše, najviše obradovao Boban Stojanović, no dobro.

#Spornoseksualac

7. SILEDŽIJKA I TERETANA RULES

Ovaj tip ide u teratanu najmanje četiri puta nedeljno, a najčešće svakim danom, ali najviše voli vikendom dva-tri sata pre izlaska u grad dok su mu mišići jos uvek napeti i nabrekli.  Zatim ovaj robustni momak opali jedan znojavi selfi ispred benč klupe, postuje na društvenim mrežama i narednih godinu dana se pita zašto ga nijedna devojka neće.

#JelSamOpao
#NeMoguSadIdemUTeretanu

 

8. SPIDO GAĆICE

Muškarac i spido gaćice? No, no, sem ukoliko nisi Majkl Felps, Rajan Lokti ili Milorad Čavić, a nisi, jer da jesi imao bi nekoliko medalja i mnogo hot riba oko sebe i onda ne bi imao potrebu da kačiš slike sa poludignutim falusom, a ne bi imao potrebe ni da ideš na plažu u „spido” gaćama.

#StoUIzloguToIURadnji

9. ISEČENE SLIKE

Znate one kropovane slike na kojima se vidi deo nečijeg ramena ili pramen kose? E, to kad vidim digne mi se kosa na glavi. Pitam se samo da li je kropovao zato što mu je na toj slici najlepša faca ikada, koju više nikad neće moći da ponovi, pa greota da je ne iskoristi (možda može da bude keč za nekoga), a mislim da je to, ili samo želi foloverima (ili bivšoj) da zaintrigira maštu i nametne pitanje „ko li sedi sa njegove desne strane?”. E, pa momče, žao mi je što ćeš sad doživeti razočaranje, ali niko se ne pita ko ti je ta isečena grdoba, već se svi konstatuju koliko si kržljav.

#DvaputMeriJednomSeci

10. SEPARE I GO-GO IGRAČICE

Momčino, nisi Dan Bilzerian, nisi kralj Instagrama, nemaš skoro 19 miliona pratilaca, a nemaš ni toliko miliona na računu, tako da molim te sliki tu profilnu sliku sa fejsa i okači lepo neku umetničku, hipstersku, gde ti se ne vidi glava, a ni separe.

Scroll to top