Predsednička palata Redžepa Tajipa Erdogana 30 puta je veća od Bele kuće, a veruje se i da je najveća palata na svetu izgrađena u poslednjih 100 godina.

Read more...

Svadbe između Srba i Albanki sve su učestalije, jedni taj trend osuđuju, drugi podržavaju, a evo šta kažu Albanke.

Read more...

Od toga da je zabranio venčanja i sahrane, ubio brata, teču i pitanje koga sve ne člana porodice i činjenici da je uredio državu bez elementarnih ljudskih prava, gde je sve podređeno eliti - odnosno njemu, nije teško zaključiti kako Kim Džong Un nema baš neke kvalitete koje čine dobrog muža.

Read more...

Dok je bio predsednik na posao je išao autobusom, a njegova žena radila kao čistačica u medresi.

Read more...

Ovo su svi pokušaji atentata na Slobodana Miloševića! Javnosti nije poznato koliko je tačno bilo pokušaja atentata na Miloševića, zbog činjenice da je to državna tajna. Međutim, postoji dovoljno dokaza koji upućuju da je bilo više.

Read more...

Pošli smo u potragu za pričom, a pronašli smo mir. Na manje od dva sata vožnje od Beograda, skriven u krošnjama, tik uz potok koji tiho žubori, manastir Tumane kod Golupca otvorio nam je svoja vrata.

Read more...

Vojni sud u Pireju osudio je 1999. godine na dve i po godine zatvora, uslovno na tri godine, potporučnika Ratne mornarice GrčkeMarinosa Ricudisa zato što je odbio da isplovi u Jadran na razaraču “Temistokle”, koji je kao deo snaga NATO pakta učestvovao u agresiji na SRJ.

Read more...
Scroll to top