Tog zimskog dana 2011. Houp se zaljubila u njega. Pored toga, bilo je još nešto te noći što Houp nije zaboravila.

Read more...

Ogromna zver je unakazila Lija, ali je pukom srećom preživeo napad. Spasao ga je nož koji je imao u džepu sa kojim je uspeo da ubode medveda, iako ga je životinja prethodno skoro oslepela.

Read more...

Imamo priliku da vidimo Tonija Mihajlovskog u "Senkama nad Balkanom" kao jednog od glavnih junaka - Hadži Damjana Arsova, vođu VMRO, koji traži da ga pred sudom brani Ante Pavelić. Lik Hadži Damjana rađen je po ugledu na Ivana Vanča Mihajlova, a ovo je priča o njemu.

Read more...

Kod naroda Amiša je otkrivena genetska mutacija koja ih čini dugovečnima.

Read more...

Našli smo Enisa! Danas ratni vojni invalid u penziji i heroj sa Košara živi u Prijepolju, srećno je oženjen i ima troje dece. Nakon teksta u kojem smo pisali o Darku Gajiću, koji je želeo da pronađe svog ratnog druga Enisa Suljevića sa Kosova 1999. javio nam se veliki broj njegovih poznanika i prijatelja. 

Read more...

Emir Tica (Travnik) je svojoj ćerki za venčanje napisao pismo u kome je izrazio ono što oseća u takvom trenutku.

Read more...

"Bomba je pala i raznela Enisovu nogu. Bio je to strašan prizor. Nas petorica koji smo bili sa njim, stavili smo ga na šatorsko krilo i nosili ga do prve bolnice. Četvorica su držala po jedan kraj šatorskog krila, a peti je držao u rukama Enisovu nogu..." ovako za "Blic" započinje priču Darko Gajić (38) o Enisu Suljeviću, ratnom drugu sa Kosova kojeg traži, a ne zna ni da li je živ. I ne prestaje da pokušava.

Read more...
Scroll to top