Profesorka filozofije u podgoričkoj gimnaziji "Slobodan Škerović", Jasminka Milošević je glavna vest u svim medijima već nedeljama.

Read more...

U samom srcu grada, u Cetinjskoj ulici 15, nedavno je otvoren lokal, "Pica Laganica". Ono što ga razlikuje od ostalih picerija jeste što je ovde u pitanju socijalno preduzeće u kojem rade izbeglice i tražioci azila u Srbiji koji su stekli uslove za radnu dozvolu i koji su prošli neophodnu obuku za rad u piceriji.

Read more...

Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda, rešio je da osvetla obraz svojih kolega koji su često na meti javnosti. On je odlučio da prošeta kroz dva beogradska naselja i pomogne ljudima, te je jutjuber podelio ljudima novac za račune!

Read more...

Bio je to 24. mart 1999. godine kada je počelo bombardovanje Beograda od strane NATO-a i koje je trajalo 78 dana, piše američki Si-En-En, ističući da je Novak, dok je njegov otac Srđan pomagao majci Dijani, koja je izgubila svest pošto je udarila glavom u radijator, tražio braću koji su tada imali osam i četiri godine po mraku u stanu .

Read more...

Mnogo je vozača poslednjih godina krenulo trbuhom za kruhom, a sada će Beograd ostati i bez svoje možda najlepše dame za volanom gradskog prevoza!

Read more...

Dok širom zemlje drveće nestaje, Stefan je odlučio da napravi novu šumu.

Read more...
Scroll to top