Mlada žena iz okoline Golupca obolela je od raka na plućima i to teškog i komplikovanog oblika. Njen otac sa verom je došao u manastir. Pročitana je molitva kod moštiju svetog Zosima. Na čuđenje lekara, Snežana je postala zdrava.

Read more...

Nekadašnji glumac Ateljea 212, B.Z. (73) posle toga uspešni privrednik u Meksiku, a danas penzioner u Beogradu, pao je u komu i završio u bolničkoj postelji.

Read more...

Život Kris Smit je teško započeo. Tokom detinjstva išla je od jedne do druge hraniteljske porodice. Zlostavljana je i zanemarivana, tako da uopšte nije čudno što je pobegla sa samo 14 godina. Saznajte šta se sa njom dogodilo.

Read more...

Ova priča opisuje samo jedan od mnogih slučajeva nemaštine, ali i vraća veru da plemeniti ljudi još postoje.

Read more...

Srbija je puna vrednih i lepih devojaka, al’ ovakvo nešto ne viđa se na svakom koraku. Na Fejsbuk stranici osvanuo je status “Označi prijatelja koji bi je odmah oženio” uz video na kome devojka slaže seno, a koji je ubrzo uklonjen.

Read more...

Bodljikavih žica i zaklona od vreća s peskom nema više oko Pećke patrijaršije. Ispred manastirske kapije stoji samo kućica kosovske policije gde se evidentiraju posetioci srpske svetinje, koja je od prošle godine uvrštena na listu spomenika kulture samoproklamovane, lažne države Kosovo.

Read more...

Svečanost povodom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića održana je sinoć, a ovo su momenti koji su se tokom čitavog jučerašnjeg dana izdvojili kao najupečatljiviji.

Read more...
Scroll to top