Putnička agencija "Good Girls Company" u svoju ponudu je uključila hedonističko putovanje kakvo se ne viđa svaki dan. Na jednom mestu nalaze se prostitu*e, dro*a i alkohol.

Agencija obećava da će svi oni koji se 24. novembra sa njima upute na kolumbijsko ostrvo pored grada Kartagene moći tri dana uživati u obilnim količinama droge, besplatnom alkoholu i neograničenom seksu sa prostitutkama.

"Good Girls Company" kaže da će njihovi klijenti, gotovo sigurno sve sami muškarci, tokom odmora na kolumbijskom ostrvu živeti život "o kom su uvek sanjali" i da će uz diskreciju moći ispuniti sve svoje najluđe maštarije, piše Mirror.

 

- Šezdeset prostitutki brinuće se o potrebama 30 klijenata. Dve devojke će biti na raspolaganju klijentima 24 sata na dan. Cena putovanja uključuje doručak, ručak i večeru - rekli su iz kompanije.

Prvog dana putovanja firma će za goste prirediti seksualnu terapiju u kojoj svako od njih može učestvovati, dok će drugog dana svaki gost provesti 30 minuta sa 16 devojaka odjednom. Trećeg i četvrtog dana biće nešto mirnije. Tokom tih dana gosti će se morati zadovoljiti žurkama na jahti koja prima 100 ljudi.

U slučaju da sve ovo nije dovoljno, firma nudi mogućnost doplate za erotske masaže i grupni seks. Za one koji ne žele "ovo čudesno" putovanje da provedu u varijanti seks, droga, alkohol kompanija je omogućila jahanje i golf.

Ostrvo bluda, all inclusive

*Ostrvo bluda, all inclusive, Foto: Printscreen

Da ne bi sve ostalo na rečima, "Good Girls Company" je objavio i video najave za putovanje na kolumbijsko ostrvo bluda.

U jednom od videa može se videti kako nepoznati muškarac dolazi u vilu ispred koje ga čekaju oskudno odevene devojke, nakon čega kreće zabava.

 

Cene aranžmana kreću se od 500, pa do 1.500 evra.

Pogledajte video:

Drugi video je nešto eksplicitniji, njega možete pogledati ovde.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top