BalkansPress

Dobro došli!

Retki su danas mladi ljudi koji su ponosni što žive na selu, a još ređi oni koji na društvene mreže postavljaju fotografije iz štale sa životinjama umesto iz noćnog provoda po klubovima. Jedna od njih je Marijana Jovanov Mijucić (29) iz Sefkerina, sela kod Pančeva.

PROČITAJTE: M.R. iz Beograda je bila odgovorno dete i vukovac, a onda je ZATRUDNELA: "Tražili su da abortiram, odbila sam I SAD OVAKO ŽIVIM"

 

Marijana je prelepa mlada žena, koja je ponosna na svoje poreklo i ne stidi se posla na farmi i života na selu. Ni toga što svako jutro ustaje u 5 sati, kako bi namirila stoku.

*Foto: Fejsbuk / Marijana Jovanov Mijucić

- Od svoje 15. godine radim, prvo sa roditeljima, a sada sa suprugom i njegovom porodicom. Imamo farmu krava, oko 60 grla, posla je puno. Radi se 365 dana u godini, stoka ne zna za praznik i vikend, ona traži svoje.

 

Ne mogu reći da nije težak život na selu, ali šta je danas lako. Svako jutro ustajemo u 5 da namirimo goveda, svi u porodici radimo i međusobno se pomažemo - ispričala je Marijana za Telegraf.rs

Marijana je pre nego što se udala u Sefkerin, živela u Malom Bavaništu, kako kaže "prelepom selu na obali Dunava".

*Foto: Fejsbuk / Marijana Jovanov Mijucić

Na njenom Fejsbuk profilu svakodnevno objavljuje fotografije svojih životinja. Osim krava o kojima vodi brigu, Marijana mnogo voli pse.

 

- Volim sve životinje, ali moram naglasiti da pse obožavam, posebno jazavičare - kaže Marijana.

*Foto: Fejsbuk / Marijana Jovanov Mijucić

Na naše pitanje da li bi menjala selo za životu u gradu, kaže da nema vremena o tome da misli, te da je život na selu ispunjava i čini srećnom.

Ova mlada svestrana žena je neobična po mnogo čemu. Marijana osim što voli selo i prirodu, ljubitelj je motora i kako kaže "osećaja slobode" koji joj vožnja na motoru pruža.

*Foto: Fejsbuk / Marijana Jovanov Mijucić

- Ceo svoj život obožavam motore, prvi sam kupila čim sam položila.

 

Osećaj slobode koji vam pruža vožnja na motoru je neverovatan i to zadovoljstvo mogu razumeti samo istinski zaljubljenici u dvotočkaše - rekla je Marijana.

*Foto: Fejsbuk / Marijana Jovanov Mijucić

Osim motora, Marijanin hobi i velika ljubav je fotografisanje, pa na njenom Fejsbuk profilu ima bezbroj prelepih fotografija seoske idile.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top