BalkansPress

Dobro došli!

Suzana (34) postala je depresivna, ceo svet joj se srušio, a njen suprug Marko, koji je pilot, nije znao kako da joj pomogne. Kada je izgubila vid zbog pogrešne lekarske dijagnoze, njen život se potpuno promenio.

Vremenom Suzana se navikla na činjenicu da je slepa, pa je odlučila da se vrati na posao. Marko nije imao srca da je pusti da ide sama, te je svakog dana vozio na posao. Međutim, ubrzo je shvatio da je to preveliki udarac na njihov budžet, te joj je predložio da ide sama prevozom.

 

Slomilo ju je to što joj je suprug predložio, ali nije imala izbora, pa je pristala. U početku je Marko išao sa njom prevozom do posla i nazad kako bi se ona navikla. Uprkos tome što je ovo bilo komplikovanije, nije želeo da odustane od svoje ideje.

Najzad, posle nekoliko meseci, Suzana je skupila hrabrost da krene sama. Kako su dani prolazili primetila je da je sve u redu, da nema nikakvih poteškoća pa je i samopouzdanje počelo da joj se vraća. Jednog jutra je ušla u autobusi prišla vozaču, a onda je zaplakala zbog njegove rečenice.

„Zavidim vam“, rekao je on. Suzana je bila zbunjena, zašto bi joj iko zavideo, ali čovek joj je onda objasnio. „Sigurno je lep osećaj da jeko toliko brine o vama. Vi ne znate, ali svakog jutra jedan gospodin u pilotskoj uniformi vas je pratio, stajao je iza ugla i gledao kako ulazite u autobus, a onda bi pratio vozilo do vašeg posla i posmatrao vas kako ulazite u zgradu. Na kraju bi vam poslao i poljubac, velika ste srećnica“, ispričao je vozač.

Suzana se rasplakala jer je shvatila koliko je voljena i da Marko nikada nije želeo da je napusti, kao što se plašila.

(BalkansPress / Bktvnews.com)

Scroll to top