Sahrana će se obaviti u dvorištu porodične kuće u Požarevcu u subotu, 20. aprila u 15 časova.

Vojislav Šešelj, predsednik SRS, definitivno je potvrdio da će Mirjana Marković biti sahranjena u dvorištu porodične kuće u Požarevcu, a obred će se obaviti 20. aprila u 15 sati. Saglasnost su dala njena deca, Marija i Marko Milošević.

 

Ovo obaveštenje objavio je uz objašnjenje da je upravo njega Marko Milošević ovlastio da pripremi sve što je potrebno za sahranu.

-Uz saglasnost svoje sestre Marije, gospodin Marko Milošević rekao mi je danas da će se, po odluci porodice, sahrana njihove majke gospođe Mire Marković obaviti u dvorištu porodične kuće u Požarevcu u subotu, 20. aprila u 15 časova, po pravoslavnom verskom obredu - napisao je Šešelj i zatim dodao.

 

PROČITAJTE: OVO JE MIRINA LISTA SMRTI: Naredila da se LIKVIDIRA 13 LJUDI! ĐINĐIĆ, ŠEŠELJ, STAMBOLIĆ SU SAMO NEKI sa spiska za odstrel

-Gospodin Marko Milošević ovlastio me je da lično dogovorim verski obred s nadležnim sveštenicima Srpske pravoslavne crkve. Ovo je zvanična informacija i porodica apeluje da se u javnosti prekinu dalja nagađanja o mestu i modalitetima sahrane - poručio je Šešelj.

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top