Dea Đurđević, voditeljka "Pinka" koja se oporavlja od teške saobraćajne nezgode nakon što joj je autobus otkinuo ruku, gostovala je danas popodne u emisiji "Premijera" gde je otkrila kako njen život izgleda sada.

 Prvo je otkrila da se danas probudila uz partnera Mladena Mijatovića. Vidno je raspoložena i nasmejana i sve više se oporavlja iz dana u dan.

-Probudila sam se sa Mladenom - priznala je Dea Đurđević i istakla da jedva čeka da počne da vozi. Kaže da sve ovo od oporavka nije ono na šta se navikla.

 

-Ovo nije moj život - rekla je Da Đurđević.

PROČITAJTE: DEA NA TV-U PRVI PUT NAKON ŠTO JE DOŽIVELA SAOBRAĆAJNU NESREĆU Sad sam dobro, svima ću se odužiti!

Ispričala je i da joj je psihijatar sa VMA pomogla da prebrodi teške trenutke, te da je Dr Bumbašireviću izuzetno zahvalna.

Dea Đurđević nasmejana i srećna

*Dea Đurđević nasmejana i srećna / FOTO: INSTAGRAM

-Bumbaširevća sam pitala sve što sam želela volela bih da može da operiše sve koje mora, hvala mu na svemu! - rekla je ona.

Voditelj ej primetio da Dea Đurđević ima i namazane nokte.

-Sve je sređeno, nokti, mislim da žena treba da ostane žena. A na drugoj ruci ne smem da diram sama, doktor mi seče nokte - otkriva Dea Đurđević.

A na pitanje šta joj nedostaje na ruci, aludirajući na prsten, Dea se samo zagonentno nasmejala:

 

-Aaaa znala sam, bićeš u svatovima nadam se da ti se dopada odgovor.

Inače, voditeljka jedva čeka da se vrati u jutarnji program "Pinka" koji vodi sa Predragom Sarapom.

-Naravno da mi tamo niko nije zazuzeo mesto, koja se još rodila da meni zauzme mesto (smeh). Sarapa izdržava da svako jutro radi sam i to mi znači - rekla je ona ističući da joj izuzetno znači podrška Željka Mitrovića.

Na kraju intervjua ispričala je da se mama i partner Mladen Mijatović prema njoj odnose zaštitinički, te da joj je smeh pomogao da prebrodi teške situacije.

Voditelj joj je na kraju rekao: "Vidimo se na televiziji, pa na svadbi" što je Deu i te kako nasmejalo.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top