BalkansPress

Dobro došli!

Slobodanki Demonjić iz mesta Dragalovci sa svojom decom živi veoma teško i velikom siromaštvu. Muž joj je nedavno preminuo, a ona sada izdržava troje maloletne dece sa samo 150 maraka jednokratne godišnje pomoći. Međutim, nedavno im se sreća osmehnula, a pomoć je stigla od Sabahudina Sinanovića.

Pokojni Slobodankin muž je na sve načine pokušavao da zaradi novac kako bi prehranio porodicu i da nađe posao. Radio je sve poslove, gde god je mogao da zaradi neki novac.

Uprkos teškim uslovima u kojima žive, njena deca su dobri i uzorni đaci. Ćerka Nataša se već dve godine bavi atletikom, a do sada je osvojila čak šest medalja.

Za vreme Ramazana ovaj slučaj je na Fejsbuku primetio Sabahudin Sinanović iz Doboj Juga. Odmah je odlučio da svoj prvi poklon za Bajram odnese ovoj porodici.

 

-Ja ne vidim tu razliku, da li je to čovek pravoslavne vere, katoličke ili muslimanske. Samo hoću da vidim kome je pomoć sada najpotrebnija, i gde mogu da pomognem. Mene ne interesuju te granice - rekao je on.

On je ovu porodicu obradovao sa prehrambenim namernicama i obućom, ali glavni problem Demonjića je dom. Kuća u kojoj žive nije njihova.

Sabahudin je obećao Slobodanki da će se potruditi da pokrene humanitarnu akciju izgradnje kuće za ovu porodicu. Ovo njemu nije prvi put da ovako pomaže.

-Možda sam nekada i ja bio u ovakvoj situaciji, kao što je nažalost ova porodica - rekao je on.

Sabahudin je juče nakon Bajram namaza upitao efendiju da li on svoj bajramski poklon može da da ljudima druge veroispovesti. Hodža mu je odgovorio da mu se onda duplo piše.

Pogledajte video:

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top