BalkansPress

Dobro došli!

Njihova priča vraća veru u istinsku ljubav koja prkosi vremenu.

Glumac, Metju Mekonahi, je zaprosio svoju suprugu, Kamilu Alves, ovim rečima: "Ne želim da brak bude krajnje odredište, već da se najzanimljivije avanture dogode upravo na tom putu"

PROČITAJTE: Ima 70 godina i izgleda kao devojčica: Nećete verovati šta Norma jede da bi bila mlada i vitka! (FOTO)

Kada je upoznao svoju sadašnju suprugu nije mogao da se odupre osećanjima, zaljubio se u nju na prvi pogled. Prošlo je 13 godina, ali njegova osećanja su ostala ista. Filmska zvezda još uvek obožava svoju ženu i veruje da je upoznavanje sa njom bio sudbinski događaj i za njega jedan od najlepših u životu.

 

"Ništa se nije promenilo od prvog dana do danas. Jednostavno je obožavam!", rekao je jednom prilikom.

"Uvek sam bio i ostao vrlo posvećen svojoj ženi. Ona je za mene sve! Volim što me i danas fascinira i ne želim ničim da uništim ovu magiju", rekao je on.

Pre nego što je upoznao Kamilu, koja je brazilski super model, nije preterano verovao u ljubav. Godinama je bio usamljen, bez prave podrške kraj sebe.

*FOTO: Profimedia

Par se upoznao u jednombaru 2006. godine.

„Ugledao sam ženu svog života kada sam jedno veče bio u klubu sa prijateljem. Prošla je pored mene u tirkiznoj haljini i sećam se da sam odmah pomislio, šta je to? Ona je sve u jednoj osobi, pravi prijatelj, savršen izgled, lepo lice i podrška. Pomislio sam, ona je žena za čitav život, ustani sa te stolice i priđi joj".

 

Iako je bio uporan, na prvi sastanak su otišli mnogo vremena posle tog upoznavanja. Započeli su vezu koja je išla savršenim tokom. Njihova ljubav je bez trzavica i svađa, ali reči o braku nije bilo.

"Mislim da će brak doći u jednom trenutku, samo sada ne razmišljamo o tome", govorila je Kamila pre više od jedne decenije.

Temu braka Metju ovako kometariše „Nikada nisam bio opsednut brakom. Za mene je glavna stvar znati da harmonija i mir vladaju kod kuće, da su svi zdravi, da deca odrastaju i uživaju. Nisam znao i nisam razumeo koliko je važno formalizovati brak i koliko je samo venčanje zabavno sve dok sam nisam iskusio čitav proces".

*FOTO: Profimedia

2012. godine, nakon 6 godina zabavljanja, su se upustili u avanturu zvanu brak. Slavni glumac i dobitnik Oskara i njegova zanosna lepotica konačno su se venčali. Danas imaju troje dece, a par je zaista srećan, a porodica im je uvek prioritet.

"Vikendi su rezervisani za porodičnu zabavu. Uvek se trudimo da što više vremena provedemo sa decom, jer je porodica najbitnija institucija na svetu.Sve ostalo može da čeka".

 

Supružnici vole da priređuju iznenađenja jedno drugom i da što više budu zajedno. Kamila je otkrila da vole zajedno da kuvaju i razgovaraju o svemu na svetu. Ponekad pobegnu u hotel koji je na 10 minuta hoda od njihove kuće.

*FOTO: Reuters

"Sama činjenica da se ponekad probudite bez vike dece, u otpunoj tšini je neprocenjiva. To je jako važno za mamin mozak, ne mogu vam opisati koliko".

I nakon toliko godina braka, trude se da ispunjavaju sve želje jedno drugom. 

„Sitna iznenađenja i mali znaci pažnje pomažu da održite vatru ljubavi", zaključuje Metju.

(BalkansPress / Izvor: Stil.kurir.rs)

Scroll to top