Australijanka Amber Luk (24), koja sebe zove "Plavooki beli zmaj", potrošila je 26.000 dolara na ekstremne tetovaže, pirsinge i druge modifikacije tela. Ona je otkrila da je oslepela na tri nedelje pošto je obojila i oči.

PROČITAJTE: ISPOVEST SANDRA IZ PRSLOOK BENDA: Razveo sam se, banka mi je uzela stan, razboleo sam se, ali se ne predajem...

Ona se podvrgla bolnoj 40-minutnoj intervenciji da bi postigla viziju o sebi koju je zacrtala. Ona na celom telu ima oko 200 tetovaža, a određene intervencije imala je i na grudima, usnama, obrazima, kao i implante na ušima. Ali najbolnija je bila intervencija tokom koje su joj beonjače prebojene plavom bojom, da bi potom izgubila vid zbog, smatra ona, loše odrađenog posla.

- Ne mogu da vam opišem kakav je bio osećaj kad mastilo uđe u očnu jabučicu, to je kao da vam tatu majstor zabija srču u oko. Oči su mi bile širom otvorene, a špric u svako oko sam dobila po četiri puta - rekla je ona za Barcroft TV.

Prema njenim rečima, tatu majstor je otišao preduboko u skleru odnosno beonjaču.

 

- Ako se ova procedura odradi kako treba, ne može da se oslepi, a ja sam bila slepa tri nedelje. To je bilo brutalno - rekla je Amber.

Amber takođe ima i jezik nalik na zmijski i izdužene ušne školjke, kaže da ne planira više ekstremnih modifikacija. Međutim, planira da bude prekrivena tetovažama od glave do pete do svoje 25 godine, sledećeg proleća.

PROČITAJTE: Prelepa Ana (27) je hrlila ka vatrenoj stihiji na Staroj planini: Jedina žena vatrogasac u Nišu, ne plaši se ničega

- Ali. više bez intervencija tipa cepanja jezika i tetoviranja očiju - navodi ona.

Ta odluka je bila pravo olakšanje za Viki, majku Amber Luk.

- Mislim da sam vremenom naučila da razumem da te to ne promeni. To je samo percepcija društva, kako te oni vide.

 

Ipak, sama Amber je otkrila da se iza svega krije depresija. Danas je ona sušta suprotnost 14-godišnjoj devojčici, a kako je izgledala imali su priliku da vide i njeni pratioci. Sa 15 godina joj je dijagnostikovana klinička depresija.

- Ono što vidite... je devojčica koja je mrzela svaki aspekt sebe - napisala je.

Prvu tetovažu je uradila sa 16 godina, a to iskustvo je nazvala "oslobađanjem negativne energije".

(BalkansPress / Izvor: Telegraf.rs, nypost.com)

Scroll to top