Ovo je priča o dvojici glumaca koji su na samom početku karijere bivali okarakterisani kao netalentovani.

PROČITAJTE: NEKAD ŽIVIM NORMALNO, NEKAD SAM U PAKLU! Ova profesorka jede na svaka 2 dana, a gladuje jer je dala pare za SVOJE UČENIKE

 

Dobro je poznato da su velike legende jugoslovenske kinematografije, Velimir Bata Živojinović i Boris Dvornik bili veliki prijatelji, a malo je poznata anegdota o tome kako su upoznali pesnika Miku Antića, koga su sreli na ulici nakon prijemnog ispita za Akademiju u Novom Sadu.

*foto: Printscreen / Youtube

PROČITAJTE: Zoran darovao vikendicu od 100 kvadrata na Fruškoj Gori deci lečenoj od raka. Postavio je samo 2 uslova

 

Pričao je Mika Antić kako je na ulici, u Novom Sadu, video dva mlada, krupna momka, kako plaču kao deca. Kad ih je pitao šta je, rekli su da su popadali na prijemnom za Akademiju. Rekli su im da su balvani bez trunke talenta. 

*foto: Printscreen / Youtube / Noć Muzeja

On ih uteši, ohrabri, kaže da će sledeći put biti primljeni, postati zvezde i da mu kažu kako se zovu, pa da se kasnije vide. 

"Ja sam Živojinović Velimir", kaže jedan, a drugi "Dvornik Boris".

Ova priča o susretu dvojice glumaca koji su na samom početku karijere bivali okarakterisani kao netalentovani, a kasnije postali legende domaćeg filma, verovatno vas može više da vam bude vetar u leđa nego bilo koji motivacioni govor koji ćete čuti.

(BalkansPress / Izvor: Espreso.rs)

Scroll to top