Snimak sa srpske svadbe iz sela Polom kod Gornjeg Milanovca je još jedan pokazatelj u kakvom je moralnom rasulu Srbija s početka 21 veka.

Skaradnost i nemoralnost sa tv ekrana, pre svega rijalitit šoua, sišla je u svakodnevni život obične srpske porodice. Umesto pravoslavnih, tradicionalnist vrednosti, kojima se veličao i oplemenjivao braćni život mladih Srba, sve više imamo običaje i ponašanja koji bi, samo pre tridesetak godina, postidele koresnike najgorih bordela i bircuza.

Da je tako pokazuju i ovi video snimci. U pitanju je svadba koja je bila 5. septembra, a video snimci na jutjubu pojavili su se u utorak, 8. septembra.

 

 

Hit večeri bila je pesma DJ Krmka „Celo selo šmrče belo“, na koju su zvanice prosto „otkinule“.

Gosti pevača su u transu kitili parama, a atmosferi je doprineo muškarac koji je u jednom trenutku goste počeo da posipa brašnom ili šećerom u prahu, kasnije i slamom.

Interesantno je, da se sve ovo desilo u selu, gde je 3. septembra, u okršaju sa policijom, ubijen G.M.(38), koji je uzgajao marihuanu. U trenutku kada je policija htela da ga uhapsi, on je pucao na njih. Tada su policajci uzvratili vatru i ubili ga.

 

 

 

Scroll to top