Oko 500 žena prijavilo je da su ih u noći između 31. decembra i 1. januara u blizini glavne železničke stanice u Kelnu opljačkali, pretukli i seksualno maltretirali migranti koji su bili pod uticajem alkohola. Nakon ovih optužbi procurele su nove informacije da do silovanja uopšte nije ni došlo već da je sve bilo deo igre "taharauš".

Ipak nije bilo silovanje?!

Pravila ove igre po prilično liče na sliovanje. Dok traje opkoljavanje "unutrašnji krug" naprosto gura ili odnosi devojku na neko skrovito mesto, a spoljni za to vreme uzvicima i pretnjama "utiče" na prolaznike.

Zapad će uskoro početi da sasvim drukčije misli o "arapskim noćima" i "čarobnom i mističnom Istoku". Naročito žene i devojke na Zapadu.

Sa najezdom migranata, kojima su Angela Merkel i skriveni američki dirigenti, širom otvorili vrata Evropske unije - u Nemačku i druge zapadne zemlje je stigao i "taharuš".

 

 

Brutalna pravila igre

Brutalna arapska "igra" koju igraju grupe mladih muškaraca oko jedne žene. Nju, po pravilu, čeka grupno silovanje. A sve počinje tako što grupa muškaraca opkoljava žrtvu i to tako da je "unutrašnji krug" naprosto odnosi na neko skrovito mesto, a spoljni za to vreme uzvicima i pretnjama "utiče" na prolaznike.

Na videu koji možete pogledati ispod, jedan od muškaraca kaže da je devojka "bila devica", a za sada ostaje nejasno da li je do silovanja došlo i da li je ova igra samo prikrivanje istine.

Nemačka policija je u Kelnu i nekim drugim gradovima u novogodišnjoj "noći silovanja" već imala priliku da vidi "taharuš". Samo zbog naredbi iz Berlina, još se zvanično ne barata "taharušom", već operiše "grupnim napadima" kojima se retko pridodaje "seksualnog karaktera".

 

"Taharuš" najčešće ne izvode pijani mladići. To je, po pravilu, isplanirana i organizovana "igra". Ovakvih "igara" bilo je dosta u centru Kaira u vreme svrgavanja Hosnija Mubaraka i previranja koja su potom usledila.

Silovanje

 Broj obraćanja policiji žena i devojaka Kelna popeo se u međuvremenu na 516. U 40 odsto podnetih prijava govori se o "seksualnom nasilju". Ako se ima u vidu statistika, koja svedoči da se mnoge silovane žene (iz različitih razloga) nikada ne obrate policiji, stvarni procenat je verovatno osetno veći.

 

(SrbijaDanas.com)

Scroll to top