BalkansPress

Dobro došli!

Bili su nerazdvojni celog života, jedno o drugom brinuli, pa ni smrt nije mogla da ih razdvoji - ovim rečima, na večni počinak porodica, kolege, rodbina i prijatelji ispratili su Slavicu Volarić (36) i Miloša Gavrilovića (70), ćerku i oca, koje je zadesila nesvakidašnja sudbina. Umrli su u razmaku od 12 sati.

 Otac i ćerka umrli u razmaku od 12 sati! 

Nema, dugačka povorka krenula je u 15 časova da se poslednji put oprostio sa svojim najbližima. Miloševa druga ćerka Maja, supruga Zorica i Slavičin suprug Perica, neutešni i skrhani od bola, tek su uspeli da kroz jauke upute poslednje reči Slavici i Milošu. Bliznakinje Mia i Tara (6,5), koje su u istom danu ostale i bez majke i bez dede, nisu prisustvovale sahrani.

 

 

- Znale su da im je majka bolesna, ali o ovome još ništa ne znaju. Kako će skupiti snage da ih sutra dovedu na grob - sa suzama u očima pričali su rođaci.

Na stotine ljudi, koji su došli da odaju poslednju poštu, u neverici prepričavali su tragediju, a svi su bili svedoci njihove vezanosti, koju ni smrt nije mogla da raskine.

- Nastavite da pazite jedno na drugo i tamo gore - čulo se pre nego što su sanduci spušteni u grobnicu.

*Slavica Volarić (36) i Miloš Gavrilović (70)

ZA OCEM UPALA U KOMU

Da podsetimo, otac Miloš je imao operaciju creva, nakon čega je otpušten iz bolnice, ali mu je 2. marta pozlilo. Gledajući svog oca kako se muči i trpi bolove dok su čekali da Hitna pomoć stigne, i ćerki Slavici je pozlilo. Oboje su prevezeni na VMA. Iako su prvobitno mislili da se kod Slavice radi o akutnom stresu, ispostavilo se da je reč o zakrčenju krvnih sudova, a nakon razbijanja tromba, pala je u komu. Miloš je nakratko izašao iz bolnice, ali ga je izjedalo to što je Slavica zbog njega završila u bolničkoj postelji. Opet je vraćen u bolnicu. Premninuo je u sredu, a posle nepunih 12 sati i njegova ćerka.

(Novosti.rs)

Scroll to top