Amanda Levis (35) iz SAD osuđena je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistvaćerke, a na suđenju je jedini svedok protiv nje bio njen sedmogodišnji maloletni sin A. J. On je sa samo sedam godina svedočio na sudu i rekao kako je majka utopila njegovu sestru!

PROČITAJTE: OTKRIVEN IDENTITET MONSTRUMA IZ ZAGREBA Šestostruki ubica vozi taksi, jedino je preživelo NJEGOVO DETE

Na sudu su tražili od dečaka da opiše svoje crteže, a on je rekao“Ovo je moja mama. Ovako ubija moju sestru”. Kada ga je advokat upitao kako je Amanda to uradila, on je dodao: “Stavila joj je ruku na lice”.

 

Rekao je i da je to što je video bilo strašno.

Dečak prvo nije prepoznao majku, kada su se sreli na sudu. Nakon što je shvatio da se Amanda nalazi ispred njega u sudnici, počeo je plače.

Foto: ITV

 *Foto: ITV

PROČITAJTE: DRAMATIČNA AKCIJA SPASAVANJA SRBINA SA PREREZANIM GRLOM Policajka pregovarala sa manijakom, drugi policajac upao u sobu i RAZORUŽAO GA

 

Na sudu je svedočila i Amandina majka koja je rekla kako je njena ćerka očigledno izgubila živce sa Adrijanom, koja je, inače, bolovala od poremećaja hiperaktivnosti i deficita pažnje.

Pritnksin: Youtube/One News Play

 *Pritnksin: Youtube/One News Play

PROČITAJTE: DO GUŠE SU U DUGOVIMA A SEDE NA VELIKOM BLAGU Neverovatna priča evropske zemlje čije tone zlata misteriozno nestaju

Amandin advokat tvrdi da je ona nevina i da je celi slučaj loše vođen. Tvrdi da je to prava katastrofa i da je zbog njega hteo da napusti svoju profesiju.

 

Pogledajte video:

Iako je osuđena za ubistvo, njegova majka je tvrdila da je neko nagovorio dečaka da da ovakav iskaz dok je advokat ubeđen da je njegova klijentkinja nevina.

Jedna od teorija je glasila da je Amandin očuh dao Ej Džeju instrukcije i naložio mu šta da kaže policiji. Nikada nije krio da nije voleo Amandu i da nije sa njom bio u naročito dobrim odnosima, a baš u vreme Adrijanine smrti, razvodio se od njene majke.

 

Iako se i dečakov iskaz menjao nekoliko puta, Amanda je osuđena na doživotni zatvor za prvostepeno ubistvo jer je bilo još svedoka koji su potvrdili da nije imala dobar odnos sa devojčicom koja je patila od određenih poremećaja u ponašanju.

Ovaj slučaj i danas privlaći pažnju medija u SAD jer i dalje postoje oni koji sumnjaju u dečakovo svedočenje i Amandinu krivicu.

Pogledajte video:

Scroll to top