Nakon što završite sa dijetom, izgubićete 7-15 kilograma. Trebalo bi da znate da se ova dijeta ne preporučuje ljudima koji imaju različite hronične bolesti.

Read more...

Ako kao dete niste imali bazen, verovatno ste celo leto proveli u dvorištu prijatelja kome su roditelji to mogli da priušte. 

Read more...

Peking - Kineski brzi voz poslednje generacije debitovao je na trasi Peking-Šangaj, a vožnja na najprometnijoj deonici u Kini trajala je nešto manje od šest sati.

Read more...

Iskrenost njihove ljubavi nikog nije ostavila ravnodušnim.

Read more...

Ova slika nije lepa zato što je fotograf jako talentovan - jer i nije nešto. Nije lepa zašto što su boje savršene, senke padaju baš kako treba, a sunce se presijava preko oblaka. Ne, ova slika je prelepa zbog toga što se na njoj nalazi nekoliko hiljada ljudi koji su mesecima čekali da slušaju Beogradsku filharmoniju.

Read more...

Za vlasnike pasa, jedna od najdivnijih stvari je kada pas moli za nešto i obasipa ga nežnošću. Takav pas je i ovaj labrador koga grize savest i očajnički pokušava da ponovo dobije poverenje svog vlasnika jer je bio nevaljao, ali sad je rešio da se iskupi.

Read more...

Osporavani i problematični višenamenski borbeni avion američke avijacije F-35, konačno je opravdao stotine milijardi dolara uloženih u ovaj projekat i, barem za sada, utišao kritike.

Read more...
Scroll to top