Uzgajanje minijaturnog drveća u posudama - bonsai, nastalo je u Kini, u doba dinastije Han, oko 200 godina pre Hrista. Kao simbol sreće i dugovečnosti, u Kini se već vekovima daruje mladencima, dok se u Japanu, kao porodično blago, prenosi sa kolena na koleno.

Read more...

Uzgajanje limuna iz koštice je jako zanimljivo naročito deci, koja posle popijene limunade mogu da prate razvoj biljke i da s njom rastu.

Read more...

Za najbolje palačinke na svetu, smesu (testo) zamutite gušće nego inače. Nije teško proceniti koliko gušće treba da bude, samo pogledajte video na kraju ovog teksta.

Read more...

U Indiji ovakav način delovanja na zdravlje i lepotu praktikuju od davnih vremena. Naučnici širom sveta priznaju da takva praksa može da ima pozitivan uticaj na naše telo.

Read more...

Ne postoji nijedan drugi, prirodni sastojak na svetu koji je efikasniji za smanjenje upala u telu od kurkume (Turmerik, lat. Curcuma longa). Američka doktorka, Carolyn Anderson, dala je javnosti vrlo jednostavan recept kojim se može preduprediti rak.

Read more...

Mantija predstavlja vrstu pite sa mesom. Fantastičnog je ukusa i da bi se napravila potrebno je malo više truda ali se itekako isplati.

Read more...

Primenite ovu oblogu od prirodnih sastojaka, i već posle prvog tretmana mnogo će vam pomoći!

Read more...
Scroll to top