Idealna težina je težina koja je optimalna za vaše dobro zdravlje. Ako se sviđate sebi sa tom težinom, i dobro se osećate – to je odlično.

Read more...

Soda bikabona je nezaobilazna u svakom domaćinstvu. Mnogima su poznata njena magična svojstva i mnoštvo načina njene primene, kako u kuhinji, tako i u kozmetičke svrhe.

Read more...

Mnogi ne veruju u moć pozitivnog i negativnog razmišljanja ili pozitivne i negativne energije.

Read more...

Srbi se više daju svojoj deci internacionalna imena i u toj junjavi za trendovima, zaboravljaju da su se njihovi preci zvali potpuno drugačije, kao i to da su i ta imena bila podjednako lepa!

Read more...

Izaberete li dijetu, odnosno način ishrane u kojoj će prednost imati hrana bogata vlaknima napravićete najbolji izbor. Naime, hranljiva vlakna pospešuju mršavljenje, a namirnice koje ih sadrže bogate su i vitaminima.

Read more...

Ko bi mogao pomisliti da obična tableta aspirina (andola) može da se takmiči po efikasnosti sa industrijskim sredstvima za uklanjanje fleka.

Read more...

Hleb, koji je mnogima omiljena namirnica, dolazi u puno različitih oblika od kojih su neki štetni za naše telo i liniju, dok drugi zaslužuju samo reči hvale.

Read more...
Scroll to top