Srpska pravoslavna crkva i vernici danas slave svetog Kozma i Damjana – svete Vrače. Sveti Damjan i Kozma su bili besplatni lekari i čudotvorci, a smatraju se zaštitnicima lekarske profesije.

Read more...

Kada se lekar Oto Hajnrik Volk lično uverio u delotvornost ove biljke, odmah ju je doneo u rodnu zemlju, gde se danas stalno sa uspehom koristi.

Read more...

Direktorka KBC Bežanijska kosa je objasnila s kakvim simptomima se javljaju pacijenti za koje se ispostavi da su kovid pozitivni.

Read more...

Krpelji vrebaju čim krenu lepi dani, nekad i od februara, zato dobro pripazite ako idete u prirodu.

Read more...

El Makferson (54) nekadašnji australijski supermodel i glumica iza sebe ima bogatu karijeru, a i danas može da se pohvali manekenskim izgledom. Nekada je krasila naslovne stane najpoznatijih svetskih časopisa, a jedan sunčan dan na australijskoj plaži pokazao je figuru koju bi svaka devojka poželela.

Read more...

Kada pomislim na detinjstvo, prvo mi na pamet padne moja baka. Njeno beskrajno strpljenje, ljubav i razumevanje za sve naše nestašluke.

Read more...

Pravoslavna crkva i njeni vernici proslavljaju Petrovdan, praznik posvećen Svetim apostolima Petru i Pavlu, koji se uvek slavi 12. jula, kada se i završava Petrovski post. Ipak, pošto ove godine pada u sredu, posti se i na ovaj veliki praznik.

Read more...
Scroll to top