Ispunjavanje želja u feng šuiju prilično je velika i zanimljiva tema, jer nam ova orijentalna nauka nudi na desetine različitih načina za privlačenje određenih dobara u život. Ranije smo već rekli kako koristiti kineske znakove i druge feng šui talismane u takve svrhe, ali danas ćemo se zadržati na takvom konceptu kao što je "ugao moći" i kako ga pravilno koristiti.

Read more...

Poslednjih nedelja ceo Balkan je zahvatio hladni talas, zbog kojeg mislimo da zima verovatno nikada neće proći. Koliko god da se grejete, nije dovoljno. Toliko je hladno kao da nemate krov i zidove.

Read more...

Garderoba  više neće bledeti u veš mašini ako ovaj trik postane vaša rutina...

Read more...

Poznati ruski psiholog i porodični psihoterapeut Julija Borisovna Gipenrejter, autor brojnih knjiga o roditeljstvu i bila je profesorka opšte psihologije na čuvenom Lomonosov univerzitetu u Moskvi. Pročitajte njenih 15 pravila vaspitanja.

Read more...

Uradite ovako i ujutru ćete zateći besprekorno ravnu odeću.

Read more...

Iako je mu namera nesumnjivo bila dobra, onaj ko je rekao "nije važno šta govoriš, važno je šta radiš" nije imao decu... Deca usvajaju modele komunikacije slušajući (čak i kad deluje da su potpuno zaokupljena igrom, ili, da budemo precizni, NAROČITO kad deluje da su potpuno zaokupljena igrom) roditeljske razgovore.

Read more...

Japan je zemlja kojoj se mnogi dive iz više razloga, a jedan od najjačih je način vaspitanja dece.

Read more...
Scroll to top