BalkansPress

Dobro došli!

Sa Novakom je u razgledanju bila i supruga Jelena, a oboje su oduševljeni.

- Novak je izuzetno zadovoljan kako teče gradnja vile. On je vredan mladić i nije mu bilo teško da čak i po suncu obiđe gradilište i da porazgovara sa radnicima koji su bili oduševljeni njegovom pojavom, ali i harizmom.

 

Poželeo je čak da nauči i neke cake oko gradnje kuće s obzirom na to da ga van tenisa interesuju mnoge stvari tako da je sada pomalo i upućen u izgradnju. Iako je trudna, Jeleni je ovaj obilazak izuzetno prijao - kaže dobro upućen izvor za "Blic".

Radovi na porodičnoj kući odlično napreduju

*Foto: Privatna arhiva Radovi na porodičnoj kući odlično napreduju

Kako saznajemo, Novakov otac Srđan Đoković gradi porodičnu kuću u kojoj će Novak moći da uživa sa porodicom, braćom i roditeljima kada god mu se ukaže prilika.

Nova vikendica bi trebalo da ima propratne objekte, a nije isključeno da će jednog dana ovde sagraditi i restoran i bazen.

 

Novak i njegova porodica vole da se izdvoje od gradske vreve kada god za to imaju vremena, a i njegovi roditelji su irazili želju da vikendica bude u mirnom delu Srbije. Izbor je pao na Pavlovačko jezero koje važi za veoma miran i lep, ali u turističkom smislu nedovoljno otkriven kraj.

Porodica jedva čeka da uživa u vikendici: Đokovići

*Foto: Dejan Briza / RAS Srbija Porodica jedva čeka da uživa u vikendici: Đokovići

Meštani koji se nalaze u blizini ovog jezera oduševljeni su što će za komšiju imati upravo porodicu ovog teniskog asa.

- Oduševljeni smo što će nam Novak biti komšija. On i njegovi roditelji su izuzetno prijatni ljudi i ovo je velika stvar za ovaj deo Srema. Nadamo se da će Novak imati vremena da dođe na kafu - ne kriju sreću meštani.

 

Inače, Novak Đoković je pre nekoliko dana došao u Beograd kako bi proslavio 30. rođendan koji će biti ogranizovan u jednom restoranu.

Novaku je društvo na gradilištu pravila Jelena

*Foto: Instagram Novaku je društvo na gradilištu pravila Jelena

- Novak i Jelena su sa sinom Stefanom došli u Beograd u četvrtak uveče i u Srbiji ostaju nedelju dana. Poželeli su da vide svoje, ali i da se malo provedu. Došli su na duži period kako bi organizovali veliko slavlje za Novakov rođendan i žele da sve bude savršeno. Kako je Jelena u drugom stanju, Novak je na sebe preuzeo većinu organizacije - kaže za "Blic" izvor blizak teniseru.

Naime, Novak Đoković je 22. maja napunio 30 godina, ali do sada, zbog mnogobrojnih obaveza na terenu, nije uspeo da ga dočeka kako dolikuje pa je odlučio da nakon Rolan Garosa malo predahne i sa svojim najbližim prijateljima i porodicom napravi dobru žurku.

- Na rođendan će biti pozvane njihove porodice, braća i sestre, ali i Novakovo društvo iz mladosti i pojedine kolege - otkriva detalje za "Blic" izvor blizak porodici.

 

(Izvor: Blic.rs)

Scroll to top