Jedna francuska kompanija specijalizovana za gradnju malih mobilnih kuća je nedavno završila svoj poslednji projekat pod nazivom Essen’Ciel.

Kuća je dizajnirana za klijenta koji je niz godina proveo u karavanu, pa poželeo novi mobilni dom koji će biti veći, bolji i ugodniji, navodi kompanija na svojim Fejsbuk stranicama.

 

Ovo je mali šareni dom na točkovima, savremeno uređen, s mnoštvom dobrih dizajnerskih rešenja koja štede prostor. Uz iskoristivu dužinu od svega 6 metara, kompanija je uspela da ugura relativno prostranu kuhinju i dnevni boravak, spavaću sobu i kupatilo.

Kako navode na svojim stranicama, prostor je dizajniran za ugodan boravak četiri osobe. U pitanju je kompletno opremljena kuća, ali u malom prostoru

Ova mobilna kućica sastoji se od prizemlja i potkrovlja za spavanje do kojeg se dolazi stepenicama od kojih se prva dva stepenika mogu uvući kada nisu u upotrebi radi uštede prostora.

U prizemlju je smešten mali šareni dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, koja se prema potrebi može pretvoriti u ležaj za dve osobe, malim radnim stolom i geometrijskim modernim policama.

Pogledajte video:

 

Scroll to top