BalkansPress

Dobro došli!

Po nekom nepisanom pravilu, na Balkanu je postala navika da su u ulicama skoro identične zgrade ili kuće. Međutim, u Smederevu postoji jedna koja se po svemu ističe od ostalih, i to ne samo u ovom gradu, već u čitavoj Srbiji, a možda i šire.

 

Kuća koja privuče pažnju svakom prolazniku nije ukrašena cvećem, do duše nije da ga nema, lampama ili je neobično izgrađena. Ona je oslikana Bisinim i Slavkovim idejama.

– Ruku na srce, sa suprugom možete mnogo postići u harmoniji i životu, jer ovo što vidite kao razglednicu to smo mi osmislili, da tako život treba da bude – kazao je Slavko Nikolić u emisiji “Exploziv” na TV Prva.

Njihova kuća je sva iscrtana i prepuna boja. Ne postoji nijedna cigla ili zid koji nije ukrašen i iscrtan Ipak, ona nije takva zato što su Bisa i Slavko u penziji i nemaju, kako bi se reklo, pametnija posla, već je izgled njihovog doma podredila sasvim druga filozofija.

– Ideja dolazi od prirodnog zakona, ako vi meni činite i ja vama činim. Hoću sa zahvalnošću da kažem da ako ljudi koji koji prolaze i pozdrave vas sa osmehom, znajte da ste uspeli – kaže Slavko.

Ako vam se čini da u ovoj kući više nema mesta ni za tačkicu, prevarili ste se. Pogledajte u video prilogu kako njihova kuća izgleda:

POGLEADAJTE VIDEO:

 

(Izvor: Telegraf.rs)

Scroll to top