Ovaj otac iz Virdžinije stekao je neverovatnu popularnost, i to samo zato što je odlučio da kazni svog sina (10) i podeli to sa svetom.

 

Brajan Tornhil je na Fejsbuku je uživo prenosio snimak 10-godišnjeg sina koji s kapuljačom na glavi i torbom na leđima po kiši trči u školu dok on za njim vozi i objašnjava šta se događa.

Naime, Brajan je bio silno razočaran kad je čuo da mu je sin maltretirao i bio nasilan prema drugoj deci u školskom autobusu zbog čega je dobio zabranu tri dana vožnje školskim prevoznim sredstvom.

 

- Pozdrav svima, dobro došli na lekciju "bolje ti je da slušaš tatu 2018". Moj sin je napravio takve probleme u školskom autobusu da su mu na tri dana zabranili ulazak jer bio nasilan i agresivan, maltretirao je drugu decu, a to ne podnosim, to ne tolerišem. Zato sad mora da trči u školu. Udaljeni smo oko kilometar i po od škole pa će saznati šta znači trčati nedelju dana - rekao je na početku videa.

Izgleda da je ova neobična metoda upalila jer se Brajan kasnije javio, rekao da se ponašanje njegovog sina značajno promenilo i da ga je nastavnik te nedelje pohvalio.

- Naučite svoju decu. Nemojte im biti prijatelji, budite im roditelji! To deci treba - rekao je na kraju videa.

(BalkansPress / Žena.blic.rs)

Scroll to top