Ivan Sukov (34) iz Rusije ima tri žene i devetoro dece, a nada se da će imati još žena i najmanje 50 dece. Prema zakonu može imati samo jednu ženu, a druge dve su sa njim na osnovu usmenog dogovora.

Natalija i Ivan su u braku 11 godina. Ivan je ženi jedan dan rekao kako želi veliku porodicu.

 

"U početku sam bila protiv toga i nisam mogla da zamislim celu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja," kaže Natalija.

PROČITAJTE: ARKANOVO UBISTVO NAJAVLJENO NA TV-U? Tri dana pred smrt Željko i Ceca su čuli zloslutnu poruku! (VIDEO)

Madina, Ana i Natalija (s leva nadesno)

*Madina, Ana i Natalija (s leva nadesno), foto: Printscreen/ Youtube

Ona i Ivan imaju šestoro dece. Ivan je u međuvremenu upoznao Anu. Imaju troje dece i Ana je trudna s četvrtim detetom. Nedavno im se pridružila i Madina. Ona je muslimanka i protivno volji svojih roditelja živi u ovoj neobičnoj porodici.

"Ivan je pravoslavac i to moji roditelji ne odobravaju. Videla sam ga na televiziji i zaljubila sam se u njega. Odlučila sam da ću biti s njim bez obzira šta moji roditelji kažu", rekla je Madina.

PROČITAJTE: OLGINO VRIŠTANJE JE PROBUDILO NJENOG SUPRUGA Uhvatio ženu i brata u krevetu! Usledio je horor (VIDEO)

Ivan i njegove supruge rade i Ivan tvrdi da imaju dovoljno novca za celu porodicu. Trenutno žive u trosobnom stanu, a Ivan planira da kupi kuću u predgrađu. Ivan kaže da žene ponekad kažnjava.

 

"Svaku noć pozovem jednu ženu. Ali, ako me neka ljuti, onda s njom ne spavam i po mesec dana", kaže Ivan. Ivan dodaje da voli visoke, mršave i nežne žene.

PROČITAJTE: STRAVA U OSNOVNOJ ŠKOLI U SREMSKOJ MITROVICI: Pretukao školsku drugaricu koja je imala leukemiju, završila sa POTRESOM MOZGA!

(BalkansPress / Miror)

Scroll to top