BalkansPress

Dobro došli!

Kada je nedavno Ana Spasić (36), diplomirani ekonomista pobedila u akciji Biramo najlepšu mamu u Šumadiji na jednom portalu - šira javnost čudom nije mogla da se načudi da je ova lepa Kragujevčanka majka šestoro dece! Ana je danas postala majka po sedmi put!

PROČITAJTE: Ana Nikolić MRŠAVIJA NEGO IKAD: Najnovija fotografija svedoči o njenoj OGROMNOJ TRANSFORMACIJI!

 

- Mi volimo decu. Da je sreće da svaka porodica u Srbiji ima bar po četvoro kao nekada kada su naše bake rađale - kaže uvek skromna Ana. Ona i suprug Darko tehničar u ovdašnjoj Hitnoj pomoći obožavaju decu. Svoju ljubav krunisali su predivnom porodicom i decom. Najstarija Milica je učenica drugog razreda Druge kragujevačke gimnazije i bavi se atletikom. Teodora koja je krenula u prvi razred srednje škole pokazuje talenat za slikanje, ali takođe trenira atletiku kao i mlađe sestre – trinaestogodišnja Anastasija i desetogodišnja Marija.

*FOTO: KURIR

Ana Spasić je diplomirani ekonomista iz Kragujevca, koja može da se podiči i titulom najlepše mame u Šumadiji koju je osvojila na jednom takmičenju, ali najvažnijih i najlepših medalja i diploma ima čak sedam.

 

Slike Ane, njenog supruga i cele porodice obišle su društvene mreže a ljudi im neumorno čestitaju na proširenju porodice, ali i na ovako brojnim članovima. 

*FOTO: KURIR

Ana Spasić sedmu trudnoću je iznela stojeći na radnom mestu za mašinom. Iako ima višu školu za nju u struci nema posla.

Ana i njen suprug Darko, inače tehničar u Hitnoj pomoći, venčali su se 2013. godine.

Najstarija Milica je učenica drugog razreda Druge kragujevačke gimnazije i bavi se atletikom. Teodora koja je krenula u prvi razred srednje škole pokazuje talenat za slikanje, ali takođe trenira atletiku kao i mlađe sestre – trinaestogodišnja Anastasija i desetogodišnja Marija.

Najnoviji dodatak porodici je malena Vasilija, a jedini dečak u ovoj postavci je Gavrilo (3) koji može da se podiči da ima čak šest sestrica.

(BalkansPress / Izvor: Kurir, Zena.blic.rs)

Scroll to top