Pre dve godine fotografija tri devojčice koje boluju od teških oblika tumora osvojila je srca hiljada ljudi. Danas, sve tri su pobedile svoje bolesti i odrastaju srećno i zadovoljno.

Rejani Frenklin (8), Ejnsli Piters (6) i Rajli Hugej (5) su postale zvezde zahvaljujući fotografiji na kojoj su pozirale zajedno, zagrljene. U tom periodu Rejani je završila poslednju seriju hemoterapije.

 

 

Dok su se borile sa tumorom, postale su bliske drugarice, a nakon godinu dana sve tri su uspele da pobede ovu opaku bolest.

Sada, kada mogu da slave život, fotografi su odlučili da ih još jednom fotografišu.

These 3 girls hold such a special place in my heart and to be able to do this picture again 1 year later with 3 healthy...

Posted by Scantling Photography on Sunday, March 22, 2015

"Odlučili smo da to uradimo ove godine kako bi svi videli koliko su se promenile. Sve tri devojčice su dobro, a tumor se povukao", rekla je Lora Skatling, koja ih je i fotografisala, za sajt Today.com.

One su neverovatan spoj i neophodno je da shvate da su napravile veliki pomak u shvatanju značaja raka kod dece, dodala je Lora.

 

Na fotografiji se vide devojčice u vintidž haljinama kako drže uramljene originalne fotografije. Sve tri devojčice imaju osmeh na licu.

Ejnsli više ne ide na hemoterapiju, tumor se povukao, a ona mesečno radi analize krvi kako bi bila sigurna da je sve u redu.

Rejani je izgubila kosu zbog hemoterapije, a zbog tumora na mozgu njene oči su malo spuštene. Ona sada živi život punim plućima.

Ni Rajli više nije u bolnici, na skener ide na svaka tri meseca, a od nedavno se bavi plesom i sportom.

 

(Izvor: Blic.rs)

Scroll to top