BalkansPress

Dobro došli!

Rusija će do kraja ove decenije preusmeriti program naoružanja na neobične sisteme – pre svega na oružje usmerene energije, kibernetičko i robotizovano.

Read more...

Ruske specijalne snage koje čuvaju predsednika Ruske Federacije imaju pristup svom najnovijem i najnaprednijem oružju na vojnom tržištu.

Read more...

Sa svojih 8.000 kilograma nosivosti preciznih ubojitih sredstava, za sada predstavlja nerešiv problem ukrajinskoj vojsci. Do sada, nijedna od strana nije potvrdila pogodak, odnosno gubitak ovog aviona.

Read more...

Rat u Ukrajini prvi je sukob na svetu u kome su upotrebljene hipersonične rakete - izuzetno velike brzine i razorne moći.

Read more...

Postoji nekoliko nivoa prisluškivanja telefona. Može se prisluškivač postaviti na aparat, ili se na nivou telefonske linije, operativnog sistema ili samog programa vrši prisluškivanje, rekao je za agenciju „Prajm“ generalni direktor „Digitalne platforme“ Arsenij Šeljcin.

Read more...

Prva letačka ispitivanja najnovije interkontinentalne balističke rakete „Sarmat“ će početi krajem januara, saopštili su ruski mediji.

Read more...

Proizvođači mobilnih telefona znaju kako bi trebalo da punite svoje uređaje, ali vas na to ne upozoravaju jer im to ne ide u prilog.

Read more...
Scroll to top