BalkansPress

Dobro došli!

Ruske specijalne snage koje čuvaju predsednika Ruske Federacije imaju pristup svom najnovijem i najnaprednijem oružju na vojnom tržištu.

Read more...

Sa svojih 8.000 kilograma nosivosti preciznih ubojitih sredstava, za sada predstavlja nerešiv problem ukrajinskoj vojsci. Do sada, nijedna od strana nije potvrdila pogodak, odnosno gubitak ovog aviona.

Read more...

Rat u Ukrajini prvi je sukob na svetu u kome su upotrebljene hipersonične rakete - izuzetno velike brzine i razorne moći.

Read more...

Postoji nekoliko nivoa prisluškivanja telefona. Može se prisluškivač postaviti na aparat, ili se na nivou telefonske linije, operativnog sistema ili samog programa vrši prisluškivanje, rekao je za agenciju „Prajm“ generalni direktor „Digitalne platforme“ Arsenij Šeljcin.

Read more...

Prva letačka ispitivanja najnovije interkontinentalne balističke rakete „Sarmat“ će početi krajem januara, saopštili su ruski mediji.

Read more...

Proizvođači mobilnih telefona znaju kako bi trebalo da punite svoje uređaje, ali vas na to ne upozoravaju jer im to ne ide u prilog.

Read more...

Kada se u Rusiji spomene prezime Serdjukov mnogi prvo pomisle na bivšeg ministra odbrane Anatolija Eduardoviča koji je bio ministar odbrane od 2007. do novembra 2012. kada je smenjen zbog finansijskih skandala njegovih saradnica.

Read more...
Scroll to top