"Zar nije čudno da brinete o gorivu koje sipate u svoj automobil, pa čak i o hrani za svog ljubimca, često mnogo više nego što to činite za sebe?", pita se Maja Volk u svojoj knjizi "Kotlići su u paklu, u raju nema kuvanja" i podseća da gorivo čoveka čine kiseonik, voda i sunce, a da su biljke jedine koje mogu direktno da pretvaraju sunčevu energiju u materiju i samim tim kada jedemo žive biljke dobijamo i sunčevu energiju.

Read more...

Nakon 25 godina izneverenih očekivanja, mnogo potrošenog novca na klinikama širom sveta, jedan par je počeo da gubi nadu da će ikad dobiti bebu. Ona je imala 48 godina, on 54. Bilo im je svega dosta. Onda su čuli za profesorku Vujović i rešili da još samo jednom pokušaju.

Read more...

Očistićete organizam i od viška soli i masnoće, pa će i problem nadutosti i viška kilograma biti rešen. Našem organizmu je nekada potrebno da se pročisti, tačnije da izbacimo toksine i poboljšamo cirkulaciju.

Read more...

Dermatolozi tvrde da ne postoji naučni dokaz da stres utiče na preranu pojavu sede kose, i da se ova pojava pre svega pripisuje genetici i starenju, prenosi Rojters.

Read more...

U svakom toaletu danas ćete umesto običnih staromodnih ubrusa naći električne aparate za sušenje ruku. I svi ih koristimo bez ikakvog razmišljanja, ali nakon ove informacije dva puta ćete razmisliti pre nego što stavite ruke pod njega.

Read more...

Sreća je što sami možemo da alkalizujemo svoje telo pravilnim unosom zdravih namirnica.

Read more...

Slavna američka voditeljka Opra Vinfri celog života se bori sa viškom kilograma. Priznala je da nema dijete koju nije isprobala, a sada kaže više ne želi da gubi kilogramezbog izgleda, već zbog zdravlja.

Read more...
Scroll to top