Udruženje pacijenata obolelih od karcinoma debelog creva i jetre danas je upozorilo da u Srbiji godišnje više od 4.500 ljudi oboli od karcinoma debelog creva, a oko 2.500 umre od te bolesti.

Read more...

Stručnjaci se apsolutno slažu - jabukovo i pirinčano sirće čuvaju organizam od opasnih bolesti.

Read more...

Za razliku od nekih drugih prirodnih sastojaka kurkuma ne oštećuje zubnu gleđ. So je abrazivna, pa može da ošteti zubnu gleđ pa zubi mogu postati osetljiviji. Sok limuna je kiseo što može štetno uticati na belinu i stvoriti mrlje na zubima, isto je i za jabukovo sirće. 

Read more...

Prekomerna težina je veliki problem za vaše zdravlje. Može prouzrokovati dijabetes, kao ibolesti jetre, srca i zglobova.

Read more...

Rak je definitivno ubica broj jedan, kojem još uvek ne može da se stane na put, jer su uzroci nastanka malignih bolesti još uvek nepoznati.

Read more...

Hipokratova čorba je vrlo jednostavna, a izuzetno lekovita supa od povrća. U svetu je poznata kao ukusan obrok koji pomaže u prevenciji i lečenju mnogih bolesti s posebnim naglaskom na kancerogena oboljenja.

Read more...

Profesor Jirgen Vorman veruje da nas četiri do pet šoljica kafe dnevno može zaštititi od karcinoma jetre, dijabetesa i demencije.

Read more...
Scroll to top