U Indiji ovakav način delovanja na zdravlje i lepotu praktikuju od davnih vremena. Naučnici širom sveta priznaju da takva praksa može da ima pozitivan uticaj na naše telo.

Read more...

Mnogima je dosadilo da svakodnevno slušaju jedno te isto, odnosno da trebaju prestati sa pušenjem cigareta kako bi zaštitili svoje zdravlje. Svi znamo koliko je duvan štetan i kakve posledice ima na ljudski organizam, znamo da se trebamo što pre rešiti te loše navike, od koje pati mnogo osoba.

Read more...

Ne trudite se da se suzdržavate u kijanju, to je prirodan način da izbacimo loše čestice koje smo udahnuli, a koje su se taložile u nosu. Studije pokazuju da bi organizam za to mogao opasno da vam se "osveti".

Read more...

Rezultati novog istraživanja su pokazali da je mala doza stresa ponekad dobrodošla - može da uspori starenje, smanji rizik od demencije i produži nam životni vek.

Read more...

Sva deca jednostavno obožavaju životinje i većina njih želi da ima nekog "dlakavog ljubimca" kojeg će gnjaviti i maziti. Nažalost, mališani koji imaju astmu ili su jednostavno pod velikim rizikom da je razviju, uskraćeni su za ovakav scenario.

Read more...

Imate problem sa krvnom slikom? Kopriva vam može pomoći, a evo kako da napravite zdrav napitak.

Read more...

Promene na noktima poput dekolorizacije ili zadebljanja mogu biti znak zdravstvenih problema uključujući bolesti srca, pluća, jetre i bubrega, stanja poput anemije ili pak dijabetesa.

Read more...
Scroll to top