"Ma zašto mi produžavate pasoš samo na toliko godina, zašto mi ne date doživotno ? Ko će vam opet ovde dolaziti za deset godina?", zapitala se 99-godišnja Mara Sušac kada je nedavno išla da produži dokument neophodan za putovanje.

Read more...

Najgore što možete da uradite sa sladoledom jeste da ga, kad se jednom otopi, ponovo vratite u zamrzivač! Stručnjaci upozoravaju da biste zbog toga mogli i da se otrujete, odnosno u organizam unesete bakteriju koja uzrokuje opasnu infekciju.

Read more...

Cilj laboratorijske analize krvne slike jeste dobijanje tačnog i pouzdanog nalaza koji će pokazati da li ima bilo kakvih fizioloških promena u organizmu.

Read more...

Sindi Alen Stjuart (34) iz Teksasa je na svom Fejsbuk profilu otkrila svoj genijalni lek protiv opekotina od sunca. Ona je podelila fotografije svojih leđa pre i posle primene ovo leka. Sindi je kao svoje iznenađujuće sredstvo za kućno lečenje opekotina navela penu za brijanje, a kaže da se prva olakšanja osećaju odmah nakon primene pene.

Read more...

Previsoke temperature mogu biti opasne, ali kada se iskombinuju sa visokom vlaznošću vazduha, telo ima mnogo veće probleme da se rashladi, a posledice ovakvog vremena mogu da se odraze i na naš mozak.

Read more...

Muškarci, ukoliko vam tamo dole nedostaje koji centimetar, budite bez brige. Ovo je ultimativni dokaz da veličina penisa nije bitna za odličan seks.

Read more...

Kada ljudi pate od povišenog pritiska, imaju različita oboljenja za koje se zna da mogu da budu okidač srčanog udara, infarkt je nešto što mnoge ne iznenadi.

Ali, šta kada se ovo desi ljudima koji žive zdravim životom, nemaju potrebe za lekovima niti bilo kakve bolesti?

Read more...
Scroll to top