Urme imaju širok spektar zdravstvenih i nutritivnih vrednosti, zbog čega mnogi kažu da je to najzdravije voće na planeti. Gotovo da nema bolesti kod koje urme ne mogu da pomognu.

Read more...

Mnogi ljudi veći deo vremena provode sedeći, pretežno zbog prirode posla kojim se bavimo i tu malo toga možemo da učinimo.

Read more...

Ne morate drastično da skratite kosu.

Read more...

Kada se uzima oralno, velike količine vitamina C izlučuju se ili ostaju neiskorišćene u organizmu. Nasuprot tome, intravensko ubacivanje vitamina C u krv efikasnije je 100 do 500 puta u odnosu na oralnu upotrebu, tvrde stručnjaci.

Read more...

Ne samo da je nezaobilazan sastojak mnogih jela, već je i pravo čudo kada je u pitanju lečenje nekih bolesti i zdravstvenih problema!

Read more...

Na većini radnih mesta proverava se temperatura, kao i na graničnim prelazima. Naravno, i lekarima je povišena temperatura jedna od prvih indikacija za sumnju na korona virus. Međutim, stručnjaci kažu da postoji jedan mnogo pouzdaniji simptom.

Read more...

Japanac po imenu Hitoši Vatanabe napisao je knjigu na temu kako sam izgubio 18 kg zahvaljujući bananama. Ukoliko želite da oprobate ovu dijetu, najvažnije je banane konzumirate sa mlakom vodom. Ta kombinacija ubrzava metabolizam.

Read more...
Scroll to top