Idealna težina je težina koja je optimalna za vaše dobro zdravlje. Ako se sviđate sebi sa tom težinom, i dobro se osećate – to je odlično.

Read more...

Izaberete li dijetu, odnosno način ishrane u kojoj će prednost imati hrana bogata vlaknima napravićete najbolji izbor. Naime, hranljiva vlakna pospešuju mršavljenje, a namirnice koje ih sadrže bogate su i vitaminima.

Read more...

Hleb, koji je mnogima omiljena namirnica, dolazi u puno različitih oblika od kojih su neki štetni za naše telo i liniju, dok drugi zaslužuju samo reči hvale.

Read more...

E, moj sine, baba zna da je borba protiv kurjeg oka mukotrpan posao, pogotovo ako je prošlo mnogo vremena od njegovog nastanka. Kako u moje vreme tih pedikira nije bilo, ja ti ne znam te načine da se zadebljana koža sastruže, a i nešto mi se čini da to nije ni pola posla.

Read more...

Čaj od orahovih pregrada deluje protiv začepljenja koronarnih arterija, srčanih bolesti i temperature. Suženje srčanih arterija često je odraz hroničnog trovanja nikotinom.

Read more...

Kada deci ispadaju mlečni zubići, mnogi roditelji čine poseban ritual. Da obraduju dete, zubić menjaju za novčić, i šalju ga zubnoj vili, jer sva deca vole takvu zabavu. Odnosno, bacaju te zubiće.

Read more...

Kako je sama lubenica jako ukusna i korisna mnogi ljudi zanemaruju ili jednostavno nisu svesni koliko semenke lubenice mogu biti korisne za njihovo zdravlje.

Read more...
Scroll to top