BalkansPress

Dobro došli!

Brzo i učinkovito mršavljenje nikad nije bilo lakše… Zvuči skoro kao mit ili bajka. Međutim, tijekom deset godina, japanski liječnik Fukutsudzi pomaže ženama da smršave u najkraćem mogućem roku.

A to je: bez dijeta, naporne vježbe i trošenja novca. Besplatno i brzo mršavljenje ne postoji, reći ćete. Ali to nije istina!

Metoda opisana od strane ovog Japanaca u njegovoj knjizi koja se prodala u Aziji u nakladi od čak šest milijuna primjeraka – je očito hit!

Doktor kaže da ne trebate nikakve posebne alate za brzo mršavljenje. Trebate veliki ručnik, jak konac ili vrpcu za učvrstiti taj ručnik u rolu, ravnu površinu – i 3 puta po pet minuta dnevno.

Metoda je laka za izvedbu i vrlo efikasna. Ne trebate dakle ništa raditi – samo trebate 3 puta dnevno po 5 minuta ležati u pravom položaju.

Doktor Fukutsudzi je inače specijalist je za probleme zdjelične kosti, a otkrio je i da je glavni uzrok masnih naslaga na području struka upravo u razilaženju zdjelične kosti i podrebarnih kostiju.

 

Nakon što je otkrio poveznicu između ova dva problema, osmislio je metodu kojom se na brz i jednostavan način možete riješiti višaka oko struka.

Postupak je sljedeći:

Dr Fukutsudzijev tretman

1. Ručnik savijete u rolu i omotate nekom vrpcom da ga učvrstite

2. Sjednite na čvrstu površinu, najbolje na pod

3. Savijeni ručnik stavite ispod leđa, u razini s pupkom i zatim legnete (ručnik treba biti malo širi od širine leđa)

4. Noge raširite u širinu ramena i savijte stopala tako da se dodiruju samo palčevi

5. Ruke ispružite iznad glave, okrenite dlanove prema dolje i spojite mali prst desne i lijeve ruke

 Lezite, izgubite centimetre u struku i smanjite bolove u leđima! Fantastična japanska metoda – Oaza Znanja

I to je to. Iako se čini sasvim jednostavno, taj položaj nije nimalo lagan ni udoban.

Ako vam je teško do kraja ispružiti ruke, prvih nekoliko puta ispružite koliko možete, ali svakako spojite male prste na rukama, kao i palčeve na nogama.

U tom položaju lezite pet minuta, tri puta na dan.

Možda će vam na početku osjećaj biti neugodan, čak i bolan, a ako vam postane neizdržljivo, skratite tretman na onoliko koliko možete izdržati.

Važno je napomenuti da “vježbu” morate izvoditi svaki dan ako želite vidjeti rezultate.

Nakon što završite sa tretmanom, nemojte naglo ustajati. Dok ste još u ležećem položaju okrenite se na bok, nakon toga se uspravite u sjedeći položaj, a tek onda ustanite.

Upozorenje: ukoliko imate problema sa kralježnicom ili nekom bolesti kostiju, utoliko se prije tretmana svakako posavjetujte sa liječnikom smijete li koristiti ovu metodu.

 

Osvrt urednice s portala uspesnazena.com:

Ovo nije teško, ali na početku postoji neugodan, čak i bolan osjećaj, jer će se vaše kosti početi vraćati u svoj prirodan položaj. Ako vam je teško izdržati neophodnih 5 minuta, počnite s minut-dva i svaki dan povećavajte, dok ne dođete do 5 minuta. I ne propuštajte ni jedan dan da biste dobili stabilan rezultat! U biti to je vrsta istezanja.

Ako pomjerite valjak or ručnika ispod grudi – imat ćete efekt podizanja grudi.

Ako ga stavite na dio ispod rebara – struk će postati više izražen.

Samo budite pažljivi, jer čak i za pet minuta ležanja u ovoj pozi, kosti i zglobovi se pomjeraju.

Dakle, poslije seanse ustajte vrlo polako. Prvo na stranu, onda sjesti, a tek onda ustati. Izbjegavajte nagle pokrete.

Čak i ako ne vjerujete u ovu metodu, ništa vas ne stoji da probate. Preporučujem da izmjerite svoje obime do i poslije tretmana, barem prvi put i bit ćete ugodno iznenađeni!

 

Kod mene, poslije petog puta (nisam se mjerila poslije prvog) nestalo je 2 cm u struku, 2 cm ispod grudi i 2 cm na trbuhu, a visina se povećala za 0,8 cm. Teško povjerovati, ali to je istina!

S vremenom ispravlja se držanje i imate lijep, zdrav osjećaj u cijelom tijelu, prestaju bolovi u leđima.

Možete pogledati i ovaj video s tretmanom dr. Fukutsudzija u kojem sudjeluju dvije djevojke. Poslije prvog tretmana, jedna je izgubila 4 cm u struku. Druga nije izgubila u struku, zato je “narasla” za 1 cm!

(Izvor: uspesnazena.com)

Scroll to top