BalkansPress

Dobro došli!

Kada je Piter Karvel na Jutjub kanalu objavio recept i pripremu fantastičnog napitka za mršavljenje, svi su poludeli za njim!

Reč je o receptu koji je on dobio od slavnog britanskog homeopate, a nije ni čudo što ga je u kratkom vremenskom roku pogledalo skoro dva miliona ljudi.

Naime, čak iako niste neki ljubitelj povrća, morate znati da su prirodni sokovi su odličan način da u svoje telo unesete hranljive materije.

 

Ali, ako uz to još i iskombinujete prave namirnice, dobićete moćni napitak koji topi masne naslage sa stomaka i čisti organizam od nakupljenih toksina.

Zato požurite u nabavku po namirnice i pripremite ovaj sjajan napitak!

Sastojci: 1 velika cvekla, 2-3 sveže šargarepe, 4-5 štapova celera, 1 šaka svežeg spanaća, 1 jabuka, 1 sveži krastavac, 2 rotkvice, 1 koren svežeg đumbira (veličine 1 cm) i 1 limun.

Priprema: Očišćeno povrće i jabuku iscedite u sokovniku i popijte! Sok je najbolje konzumirati ujutro, a od ovih namirnica dobićete oko 500 ml soka.

Oni koji su probali ovaj napitak kažu da je toliko hranljiv, da može da zameni multivitaminsku tabletu, pa čak i doručak.

Pogledajte video i probajte recept, oduševićete se rezultatima.

Scroll to top