BalkansPress

Dobro došli!

S godinama se i žene i muškarci suočavaju sa masnim naslagama na rukama. Problem se obično pojavljuje posle 30 godina, kada se zbog nedovoljne fizičke aktivnosti zapremina mišićne mase smanjuje i zamenjuje masnim tkivom. A ako ovome dodamo smanjenje elastičnosti kože, dobićemo gornji deo ruku poput želea.

Ukloniti višak masti i poboljšati konture ruku efikasnim programom savetom iz „Dnevnog Magazina“. Ovo su 3 moćna načina da vaše ruke ponovo izgledaju graciozno!

 

KAKO UKLONITI SALO SA RUKU

  1. Hrana
    Ako želite da vaše telo počne da se menja, promenite svoje prehrambene navike! Prvo što treba uraditi je izbacivanje šećera, alkohola i slatkih gaziranih pića. Oslonite se na proteinsku hranu: ribu, piletinu i ćuretinu, jaja, sir.
    Vodite računa o dovoljnoj količini svežeg povrća i začinskog bilja u ishrani. Pridržavajte se režima pijenja. Takva ishrana će blagotvorno uticati na figuru!
  2. Nega kože
    Kontrastni tuševi, masaža i oblozi za telo pomoći će vratiti koži ruku čvrstoću. Kontrastni tuš stimuliše krvne sudove, zbog čega je koža obogaćena kiseonikom i osnovnim hranljivim sastojcima.
    Masaža će takođe pomoći da se rešite opuštenosti kože. Kružnim pokretima mesite problematična područja svake ruke 15–20 minuta. Da biste pojačali efekat, koristite posebna masažna ulja.
    Za obloge za ruke pogodne su iste anticelulitne formulacije kao i za ostatak tela.
  3. Vežbe za ruke
    I, naravno, da biste tonirali labave mišiće, poboljšali oblik ruku i podlaktica, barem svakog drugog dana treba da radite fizičke vežbe usmerene na jačanje ovih delova tela.
    Pogledajte možda najefikasniji set vežbi za ruke koje ćete si uskoro priuštiti da nosite otvorene gornje vrhove i majice. Umesto bučica, inače možete koristiti plastične boce napunjene vodom!

 

Možete postići pozitivne rezultate, potrebno je samo da počnete. A za samo-motivaciju, izmerite opseg nadlaktica pre i posle programa. Sretno vam!

Ne zaboravite da ovaj članak podelite sa prijateljima! 

Scroll to top