BalkansPress

Dobro došli!

Nekada laksativno dejstvo nekog napitka može da uradi više od napitka za gubljenje masnih naslaga, ali zamislite šta radi napitak koji sadrži oba!

Masti oko stomaka i nogu su najteže za skidanje, naravno postoje razni faktori koji ih stvaraju, a vi onda ne znate način kako da ih se otarasite!

PROČITAJTE: NEVEROVATNA DIJETA: Salo sa stomaka skida za jedan dan?! (PLAN)

Jednostavno ćemo vam objasniti kako ovaj napitak deluje: 

Telo sagoreva masti kada legneta da spavate! Što duže spavate, tačnije 8 sati to bolje za vas, a lošije za masti! Telo tokom sna od 8 sati oporavlja telo razvija mišiće, ali ništa ne radi sa MASTIMA! Da bi se ovo pokrenulo nešto mora da ubrza metabolizam i da telo tj. organizam nastavi da vari hranu čak i dok spavate!

 

OVAJ NAPITAK BAŠ TO RADI! Dokazano je da ako ne jedete nekoliko sati pred spavanje pa zatim popijete ovaj napitak skinućete barem pola kilograma, ali to nije sve, videćete telo ujutru! Pogledajte obavezno noge i stomak kako su splasli!

Sat vremena pred spavanja uzmete sledeće:

- Limun (Obavezno)

- Peršun (Obavezno)

- Cimet (Obavezno)

- Sirće (Obavezno)

- Mala kašika meda ili mesto meda stavite đumbir! 

Ako možete da zamenite večeru sa ovim napitkom bilo bi mnogo bolje! Lično smo probali i verujte nam da ukoliko pojedete testo za dorucak, pirinac i meso za rucak pa cak i malo cokolade, a zatim ne večerate nego popijete ovaj napitak, izgubićete tih pola kilograma i opet ćete biti tanji ujutru!

Scroll to top