Šta god mislite da vam svet uskraćuje, vi uskraćujete svetu. Šta god mislili da vam ljudi uskraćuju -pohvalu, uvažavanje, pomoć, ljubav, nežnost i tako dalje - dajte vi ljudima. Ne možete dobiti ono što ne dajete.

Read more...

Na svetu postoje dve vrste ljudi: oni koji biraju da budu srećni i oni koji su odlučili biti nesrećni. Protivno popularnom uverenju, sreća ne dolazi od slave, bogatstva ili od drugih ljudi, već iznutra.

Read more...

Sergej Nikolajević Lazarev je ruski psihlogo koji je osamdesetih godina prošlog veka napravio veliko istraživanje u pokušaju da pronađe uzrok između čovekovog pogleda na svet i događaja koji mu se dešavaju.

Read more...

Postoji pet osnovnih razloga zbog kojih biste trebali dopustiti da se karma “pobrine” za vaš slučaj.

Read more...

Dok će neki od tih razloga biti pomalo frustrirajući ili teški za prevladati, rad na njima i razumijevanje zašto su onakvi kakvi jesu, pomoći će vam u dugoročnom razdoblju. Ponekad je promjena najbolji način da se krene naprijed!

Read more...

Svet u kojemu svakodnevno živimo možemo raščlaniti u interakciju vibracijskih frekvencija. Na primer, kada vidite crvenu boju, zapravo gledate vibracijske frekvencije ~ 430 – 480THz.

Read more...

Tražite dubinu i značaj, a ne puku, površnu sreću, savetuje doktor.

Read more...
Scroll to top