Bojana Janković je 1993. godine otišla iz Srbije u Kanadu. Tada 13-godišnja devojčica sigurno je imala velike snove, ali nije mogla ni da nasluti da je čeka životni scenario veći i od onog koji može da izmašta.

Read more...

Naučnici su se potrudili da ove godine dođu do rezultata koji mogu da poboljšaju seksualni život ljudi. "Cracked" je sakupio ona najzanimljivija.

Read more...

Stručnjaci se kunu da je samo jedna stvar razlog zašto se stalno svađate sa partnerom i zašto vam je brak u krizi.

Read more...

Poput četkice za zube, postoje i neke nematerijalne stvari koje bi trebalo da držite za sebe i ne delite ih sa drugima.

Read more...

Da li zato što su došla "neka nova vremena", pa seks više nije (tolika) tabu tema, ili zato što žele ovim putem da pomognu devojkama koje ne uživaju u krevetu, tek - dame su rešile da pošalju svojevrsne putokaze muškarcima.

Read more...

Dešava se i to, nažalost, ne retko, da se žene ponašaju kao da im muškarci nešto "duguju" ili, s druge strane, kao da zavise od muškarca. Ni jedna od te dve stvari nije istinita, a one mudre žene koje drže do sebe to jako dobro znaju. Zato od lika s kojim su nikad ne traže sledeće stvari.

Read more...

Čuvena srpska atletičarka Ivana Španović nedavno je stvila tačku na romansu koja je trajala čitavu deceniju. Sada ljubi zgodnog Marka, za kojim verujemo da mnoge žene uzdišu.

Read more...
Scroll to top