Naučnici izneli rezultate istraživanja kojeg su sproveli u grupi od 138 žena i 121 muškarca.

Ako vaša partnerka glumi orgazam, možda nikad nećete saznati, ali ako vam je sama priznala da joj tako nešto nije strano, onda se pripremite i na činjenicu da je verovatnije da će vas prevariti nego žena koja nikad ne glumi orgazam, poručuju naučnici muškarcima.

 

Stručnjaci su pronašli vezu između glumljenja orgazma i prevare, pri čemu jedno uslovljava drugo. Velika studija otkrila je da što žena češće glumi orgazam, to je verovatnije da će prevariti partnera. S druge strane, nije potvrđeno da žene koje doživljavaju manji broj orgazama češće varaju partnere. Radi se jednostavno o ženama koje se pretvaraju da su dostigle vrhunac.

Foto: Profimedia

*Foto: Profimedia

PROČITAJTE: 22 godina povezuje MILIONERE sa ženama: IZNENADIĆE vas šta najbogatiji muškarci traže!

Ispitana je grupa od 138 žena i 121 muškarca koji su trenutno ili su bili u heteroseksualnoj vezi. Žene su ispitivali koliko intenzivne i koliko česte orgazme imaju, a muškarce koliko im često devojka ili supruga doživi orgazam. Zajednička pitanja i jednom i drugom polu bila su vezana sa prevarama, pišu britanski mediji.

Autori studije "Human Female Orgasm As Evolved Signal" su napisali: "Glumljene orgazme povezali smo s neverom kod žena i sa slabijim zadovoljstvom vezom kod muškaraca. Drugim rečima, glumljeni orgazmi mnogo više govore o verovatnosti da žena neće biti verna u vezi nego stvarni orgazmi."

Scroll to top