To su oni trenuci kada se ne događa ništa veliko i strašno, ali svejedno osećate da nešto nije u redu.

1. Ostaješ sve više na poslu

Suština zaljubljenosti je uvek želeti više. Ako više ne osećaš želju za što bržim povratkom kući, trebalo bi da se zapitaš zašto.

 

2. Smeta ti sve što on radi

Kad smo ludo zaljubljeni, ne obraćamo previše pažnje na partnerove mane, iako su one vrlo verovatno bile tu i na samom početku. Ako je odjednom njegovo ostavljanje čarapa po podu i slično prestalo biti “slatko”, to bi mogao biti znak da ste počeli da se udaljavate.

3. Nema seksa

Sasvim je normalno da seksualna želja s vremenom splasne, ali ako si se zatekla da neprestano tražiš izgovore, samo kako ne bi bili intimni, to je sasvim druga priča.

4. Češća druženja s prijateljicama

Kad se vratiš u prošlost i na tvoj početak s njim, vrlo verovatno da si u tom razdoblju zanemarivala ženska druženja, barem malo. Ali, sad se ploča promenila i jedva čekaš takve večeri, jer one znače i pauzu od partnera.

 

5. Ne želiš da se žrtvuješ

Ručak kod njegovih, večera kod njegovog šefa, druženje s njegovim prijateljima... Ni pre ti se možda nije išlo na takve događaje, ali si išla zbog njega, jer to je ljubav. Ali, sad ti takve stvari više ni ne padaju na pamet.

6. Flert

Pre ti nije bila potrebna ničija pažnja, osim njegove. A sad se i to promenilo. Ako si postala zainteresovana za druge ili ti paše njihovo flertovanje s tobom, to znači da nisi zadovoljna s onim što već imaš.

7. Svađate se oko svega

Nekad ste se svađali oko bitnih stvari, ali sada se svađate oko svega. Ovo prvo sasvim je normalno. Ovo drugo, znak je da nešto definitivno nije u redu.

Scroll to top