Prvi sastanak je obično zastrašujuće iskustvo kako za devojke, tako i za muškarce. Neki od njih podelili su svoja iskustva, mnoga nisu ni malo prijatna. Pripremite se!

Na forumu Reddit ljudi su podelili svoje jezive prve sastanke i od većine njih se zaista diže kosa na glavi.

 

Sve je bilo super dok nije počeo da se trese

- Upoznala sam tipa, stalno smo se dopisivali i sve je krenulo glatko. Onda smo ugovorili viđanje u jednom kafiću, standardnom, dobro osvetljenom, u centru grada. Popili smo par pića, pričali, a onda sam primetila da se sto trese i da se on trese. Pogledam malo bolje - njemu su ruke ispod stola. Pogledam još malo bolje i - da, radio je upravo ono što ste pomislili.

*Foto: Profimedia

Naravno, bila sam šokirana, zapanjena i zgađena. On nije video nikakav problem, jer, kako mi je rekao, previše sam ga uzbuđivala. Naravno, sastanak se tu okončao. Sutradan mi je od njega stigao užasno dugačak mejl u kome mi je potanko objasnio koliko sam loša osoba i koliko sam ja upropastila sastanak. Na kraju je završio sa "ne moraš da se trudiš da mi odgovoriš, ionako neću pročitati". I poslušala sam ga.

 

Slika nije isto što i život

- Upoznao sam na dejting sajtu jednu devojku, rekla mi je da ima 24 godine i da je plavuša. Sudeći po slikama, izgledala je fantastično. Dođem na mesto sastanka, a tamo me čeka 40-godišnja žena, neverovatno visoka i mršava. Rekla mi je da ima dvoje dece, da je udata i da samo želi da pobegne iz kuće.

*Foto: Profimedia

Lepa, mlada i pametna...

- Delovala mi je sjajno. Oboje smo imali po 25 godina, oboje smo taman završili master studije i tražili poslove. Zgodna, lepa, pametna i imala je pirsinge. Savršena žena za mene. Posle mnogo muvanja onlajn, konačno smo se našli. Pa, ispostavilo se da jeste zgodna - bila, pre mnogo godina. Sada, rekla mi je, radi na tome da smrša, i ne vidi problem što osoba sa slike nije ni nalik njoj sada. Ovde govorim o razlici od 40 kilograma, ne o dva-tri kilograma viška.

 

Ja sam inače sporstki tip i vrlo vodim računa o izgledu. Nema veze, pomislio sam, možemo da budemo makar prijatelji, sjajno smo se dopisivali i ispostavilo se da je pametna i ima smisla za humor. I tako nastavim neki naš onlajn razgovor i - ništa. Ispostavilo se da joj je cimerka pomagala oko sklapanja odgovora. A pirsing? Samo je na slici delovao kao pirsing jer u stvari ima bradavicu na nosu koju doteruje u fotošopu da liči na pirsing.

I to nije najgore.

Naime, taj prvi sastanak smo zakazali u nekoj fensi piceriji. I bez pitanja je krenula da kopa po mojoj i da mi uzima nadev. To je bio kraj, i uskoro smo se rastali.

Scroll to top