Savršena šminka, moderna frizura, vrhunske "krpice"... Sve ovo je "oružje" dama za privlačenje suprotnog pola. Ipak, postoje i nefizički kvaliteti, koji su često delotvorniji od dobrog izgleda. Žene koje poseduju ovaj zavodnički "arsenal", imaju mnogo više uspeha u ljubavi od klasičnih lepotica...

Društvenost - Druželjubive su privlačnije od "vukova samotnjaka". Čak i kada vas neko prvi puta gleda, delovaćete atraktivnije ako ste u tom trenutku u nečijem društvu, nego ako ste sami.

 

Energičnost - Bilo da organizujete izlazak, proslavu ili završavate posao, delovaćete samouvereno i pouzdano, što je muškarcima privlačno za zajednički život. Istraživanja su pokazala da ljudi ne vole inertne osobe, koje uvek treba "vući" i "gurati".

Duhovitost - Nije potrebno da znate sve viceve i anegdote, da glumite "stend ap" komičara, ali je praksa pokazala da jači pol voli devojke koje umeju da se našale, čak i na svoj račun.

PROČITAJTE: TUŽNA ISPOVEST ANE BEKUTE O NAPUŠTANJU SINA: Ni sada nisam sigurna da li bih bila dobra majka...

Vedra priroda - Nasmejane dame plene šarmom. Ipak, smejanje na silu i izveštačena ljubaznost imaju suprotan efekat na muškarce, dok smeh "od srca" deluje poput afrodizijaka.

Znanje - Nije napadno niti nepristojno ako tokom razgovora pokažete da se razumete u sport, vino, muziku, istoriju, politiku, književnost i otkrijete svoje talente. 

 

Scroll to top