Imala je preko 100 ljubavnika i baš zna da uživa u životu.

Gvinet Li ima 47 godina, pre 10 godina je postala udovica kada je njen suprug Robert preminuo i od tad se zabavlja isključivo sa oženjenim muškarcima koji joj poklanjaju samo skupe stvari.

 

Nedavno se pohvalila da je putovala na egzotična mesta, a da su sve troškove pokrili njeni bogati ljubavnici. Na njena putovanja potrošili su preko 100.000 dolara, što je mala suma za njene ljubavnike od kojih su neki zlatari, brokeri na berzi i direktori firmi.

A post shared by GwenethLee (@gweneth_lee) on

Ona se ne kaje što se viđa sa oženjenim muškarcima iza leđa njihovih žena, ukazujući na to da ona tako pomaže njihovim brakovima time što ih oslobađa stresa koji imaju kao oženjeni muškarci.

A post shared by GwenethLee (@gweneth_lee) on

Ove godine rekla je da očekuje još jedno veoma zabavno leto jer njeni muškarci plaćaju gde god da ona ubode prstom na globusu.

 

- Uspela sam da proputujem 50.000 milja sa mojim ljubavnicima. Učlanila sam se u Mile High Club sa jednim od mojih redovnih ljubavnika na privatnom letu. Većinu vremena putujem sama i sastajem se sa njima u hotelima jer me oni drže u tajnosti i sastaju se sa mnom kada su na poslovnim putovanjima, rekla je ona.

A post shared by GwenethLee (@gweneth_lee) on

Jedan od ljubavnika platio joj je da dođe i pridruži mu se dok je bio na odmoru sa porodicom. Morala je da odsedne u hotelu akko bi se sastali u tajnosti, piše dailymail.co.uk.

A post shared by GwenethLee (@gweneth_lee) on

- Računala sam: na moja dosadašnja putovanja potrošila bih 100.000 dolara, ali me nisu zapravo koštala ni centa. Sledećeg meseca idem u Marbelju sa bogatim industrijalcem, a onda u Hrvatsku sa prelepim oženjenim muškarcem koji ima klubove koji se bave zdravljem, objasnila je.

Ona upoznaje svoje ljubavnike preko sajta za upoznavanje na koji se prijavila malo pošto joj je muž umro pre 10 godina.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top