BalkansPress

Dobro došli!

U nastavku saznajte koje stvari treba da znate samo vi i vaš partner.

Svaka žena voli da sa svojim prijateljicama sedne na kafu i popriča o značajnim detaljima iz svog života, pa i o odnosu sa suprugom.

Međusobno deljenje tajni sa osobama u koje imamo poverenja je sasvim normlano. Na taj načim olakšamo dušu, naročito ako nas nešto muči.

Međutim, postoje stvari iz bračnog života koje čak ni naša najbolja prijateljica ne treba da zna.

 

Mislite da se vaš muž opet ponaša kao budala

Ako nas partner zbog nečega nervira, nekad poželimo da se požalimo najboljoj prijateljici jer će nam tako biti lakše. I to je u redu! Ali, treba znati gde je granica i kada treba da stanemo.

Ljutnja će nas proći i možda ćemo i zaboraviti kakvim ste sve "imenima" u afektu nazvali muža pred prijateljicama, ali one to dobro zapamtiti.

*FOTO: Shutterstock

Kolika vam je plata, kao i vašem suprugu

Dovoljno je što parovi često upoređuju ko ima veću kuću, ko vozi bolji automobil, te informaciju o tome koliku platu zarađujete vi i vaš partner treba da zadržite za sebe. U suprotnom, prijatelji bi vas mogli nepravedno proceniti.

 

Sigurno ne želite da prijatelji vaše probleme smatraju nevažnima jer misle da zarađujete previše novaca da biste imali prave probleme. Ili da se smatraju superiornijima jer zarađuju više od vas. Stoga, kako biste zadržati sklad u prijateljstvu, vaša finansijska situacija treba da ostane privatna stvar.

*FOTO: Profimedia

Koje vaše prijateljice suprug ne voli

Nemojte dozvoliti da vas bračni život udalji od prijateljica. Ako se vašoj bliskoj prijateljici ne sviđa vaš muž, ili obrnuto, nemojte mu to reći (ili njoj). O tim nesimpatijama nemojte govoriti ni ostalim prijateljicama, pogotovo ako ta prijateljica ničime nije zaslužila netrpeljivost od strane vašeg supruga.

Detalje iz vaše spavaće sobe

Ponekad je interesantno ćaskati sa prijateljicama o stvarima koje delite sa partnerom i hvaliti se seksualnim životom, ali neke intimne detalje iz spavaće sobe radije zadržite za sebe.

 

Koliki su vam dugovi

Skoro svaki bračni par u nekom trenutku u životu zapadne u novčane dugove ili  konstantno krpi kraj s krajem. Koliko god da su u finansijkom problemu, to su teme koje ne treba da delimo sa prijateljima.

U suprotnom, može se desiti da se uvrede ako im se hvalite kako se vama i vašem suprugu tokom godina skupilo malo dugova. Sa druge strane, ako se pak žalite da ste u finansijskom haosu, prijatelji vas možda neće pozvati na zajedničko letovanje u strahu da će morati da plate deo putovanja jer bolje stoje sa novcem.

S kojim svojim prijateljem biste spavali

Neki ljudi vole da se šale se s kime bi od svojih prijatelja spavali. Normalno je imati fantazije, ali opasno je deliti ih s drugima. Ako kažete prijateljici da maštate o mužu druge prijateljice dovešćete sebe u nezgodnu situaciju jer nikada ne znate da li će joj se nehotice izleteti pred većim društvom.

(BalkansPress / Izvor: Stil)

Scroll to top