BalkansPress

Dobro došli!

Mislili ste da znate sve fore na koje možete da smuvate neku devojku, ali ovo vam sigurno nije palo na pamet.

Već smo diplomirali i završili master na tezi "Devojke su komplikovane i nikada ih nećemo razumeti". Ipak, nekako uspevamo da plivamo u njihovom svetu, nadajući se da će neko novo vreme doneti i nova saznanja o ovim divnim i istovremeno okrutnim bićima.

Sve što vam je potrebno da bi devojka "pala" na vas jeste - kultura. Sad ste se verovatno smorili, misleći da ćemo vam dati neku dobru frazu kako da joj priđete ili nešto slično. Ipak, ne očajavajte. Ako bolje razmislite dali smo sve što vam je potrebno. 

 

Koju god devojku da želite da smuvate, odvedete u krevet na jedno veče ili da započnete nešto ozbiljnije sa njom, dovoljan vam je samo kulturan pristup. Na izlizane fore kao što su "'De si mače, hoćemo kod mene", ili "Ja se tebi sviđam, a ti meni?" neće pasti ni jabuka sa grane, a kamoli bilo koja devojka.

PROČITAJTE: ZA ŽENSKI ORGAZAM OVA POZA JE NAJBOLJA: Muškarci, ovako ćete je NAJLAKŠE ZADOVOLJITI (FOTO)

Samouverenost je ono što uvek privlači, ali je granica između samouverenosti i uobraženosti poprilično tanka. Ukoliko ona oseti da je tvoj nastup sa dozom podsmeha i u stilu "Ma, moja si 100 odsto", možete da se oprostite od bilo kojih planova koje ste imali sa dotičnom.

Dakle stvar je prilično jednostavna, prisetite se i iskoristite manire (ukoliko su se uspavali), makar oni ništa ne koštaju.

Scroll to top