Jednom kada postanemo odrasli muškarci, valjalo bi da znamo osnovne tehnike kako oralno zadovoljiti ženu. Prirodno je imati višak samopouzdanja o svom „jezičkom umeću“, ali jedini način da budemo sigurni je puno i puno vežbe.

Seks stručnjaci imaju neke sasvim solidne savete kako da učinite da vidi vatromete među čaršavima.

Zagrevanje je važno

Fokusiraj se za početak na ceo klitoris, a ne samo na njegov vrh. Za većinu žena on je najsenzitivnije mesto na telu i zahteva dodatnu pažnju i nežnost. Bez divljanja – budi strpljiv da bi ti se isplatilo.

 

Preko preče, naokolo bliže

Ponekad nije dobro krenuti direktno na klitoris, bolje je slatko “mučiti” ljubeći regije oko klitorisa, jer tada uzbuđenje postaje veće, pa kada se bacite na pravi posao, užitak je em brži, em zagarantovan, pogotovo ako znaš i za ovih 5 stvari koje ženama garantuju najbolji seks.

Prljave priče

Ovo je činjenica – dodavanje takvog razgovora u seks rutinu vodi ka dužem, intenzivnijem i češćem orgazmu za vašu damu. Koliko je akcija dobra, ponekad je samo slušanje o tome dovoljan pokretač vrelih noći.

Progovori iskreno (ili zauvek ćuti)

Ako si odrastao muškarac, ne samo da treba da kažeš šta imaš, već i da pitaš da li ona tebi ima nešto da kaže. Možda ne bi bilo strašno ni da pitate da li to radite uopšte kako treba (ovo se ne preporučuje parovima koji su tek počeli da upražnjavaju seks, ipak malo ubija libido i tera nas da lažemo). Izrazite zadovoljstvo što to radite, ali i pitajte kako to možete bolje da uradite. Ovaj razgovor važi i kada niste u krevetu. To je totalno dobitna situacija, ona zadovoljna, a vi se osećate kao car zbog toga.

 

Završna eksplozivna tehnika

Još jednom – niste krenuli u boj. Za veliku (dobru) završnicu, probate da upotrebite tehniku “usisavanja” klitorisa, što je sjajan način da ona odlepi. Ali probajte to da uradi veoma nežno, a onda malo pojačajate ritam. Kad se sve završi, više nikada neće moći da vam isfolira orgazam. Neće biti potrebe, savetuje eKlinika.rs.

Scroll to top