Đorđe Balašević poznati kantautor nastupio je sinoć u Zagrebu i jednim postupkom oduševio sve. O njegovom gestu priča ceo region!

Naime, Đole je pred mnogobrojnom publikom u Areni zapevao pesmu "Neki novi klinci", a onda je u jednom trenutku zastao i uradio ono čemu se niko nije nadao.

 

Navikli smo da na njegovo koncertu čujemo "...Tad sam dobio par mandarina i MALOG BELOG ZECA", i da prema bini poleti plišana igračka. Sada je Balašević odlučio da uzvrati.

*Foto: Printscreen / Youtube

"E, sad je dosta! 20 godina vi mene gađate zečevima, e sad ćete mi platiti za sve", rekao je on a zatim su izašli ljudi sa punim korpama plišanih zečeva i počeli da gađaju publiku.

 

Niko nije mogao da veruje šta se dogodilo. Publika je vrištala od sreće, a ceo region ostao je oduševljen ovim gestom.

*Foto: Printscreen / Youtube

Onda je nastavio da peva,  i na samom kraju ove prelepe pesme, dodao je:

POGLEDAJTE: "DNO DNA" ZAPALILO SRBIJU: Balašević objavio NOVU PESMU, a o njenom TEKSTU danima će se raspravljati (VIDEO)

"Pa ćete vi mene gađati zečevima... To su krenuli Igor i Marijana, Marijanu smo zaproslili u Ledenoj dvorani (Zagreb)."

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Podsetimo, Igor je tada poželeo da svoju devojku zaprosi na Balaševićevom koncertu. Pitao ga je da li može to da uradi, Đole mu je naravno dao odobrenje, a onda se Igor uplašio.

"Ja ne smem, pitaj je ti", rekao je.

"Marijana, udaj se za nas", čuvena je rečenica koju je Balašević tada izgovorio kako bi pomogao Igoru.

Marijana i Igor su prvi bacali plišane zečeve i slali poruke Balaševiću, i baš zbog njih je ovaj gest sa zečevima urađen u Zagrebu.

*Foto: Dragan Kadić

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top